MENÜ

Fener'de Robben için tam zamanı

Fenerbahçe'nin taraftarına vermeyi düşündüğü yeni yıl armağanı, Başkan Aziz Yıldırım'ın da rüyası olan Hollandalı... Üstelik yakın geçmişe oranla transferin şartları da imkansız olmaktan çıktı. İşte Robben'i Kadıköy'e yaklaştıran sebepler.

Fener'de Robben için tam zamanı

Fenerbahçe’nin taraftarına vermeyi düşündüğü yeni yıl armağanı, Başkan Aziz Yıldırım’ın da rüyası olan Hollandalı... Üstelik yakın geçmişe oranla transferin şartları da imkansız olmaktan çıktı.

İşte Robben’i Kadıköy’e yaklaştıran sebepler...

UEFA YOLU AÇTI


UEFA, gelirlerine geçici olarak el koyduğu Fenerbahçe için denetimli serbestlik ilkesini uyguladı, cezaya gerek görmedi. Yani yakın gelecek için olası bir transfer yasağı beklenmiyor.

SON TRANSFERİ

Robben 31 yaşında. Hem Avrupa’dan kopmak istemiyor hem de son büyük transferini yapıp, iyi ücretler kazanmak istiyor. Bunun için de Türkiye seçeneğine hep sıcak.

Fenerbahçe'nin gündemi Fredy Guarin!

2016’YA GİDEMİYOR

Kariyerinin son büyük turnuvası olacak EURO 2016’yı transferi için de çok değerli görüyordu. Ancak Hollanda ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Turnuvayı evde izleyecek.

HOLLANDALI KOZU

İstanbul’u kime sorsa alacağı yanıtlar pozitif. Hooijdonk, Sneijder, Kuyt ve Robin van Persie’nin vereceği referanslar belirleyici rol oynayacak.

VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

Yakın geçmişte Bayern’in olmazsa olmazıydı. Sakatlık sonrası formayı kaptırdı. Şimdi alternatifleri var. Bu sezon ligde 7 maça çıktı, 3 gol attı, 1 asist yaptı.

EN İYİ ŞARTLAR

Fenerbahçe, yıldızlarına sunduğu maddi manevi iyi şartlarla biliniyor. Robben’e ülkesinden ve Almanya’dan da teklifler var ama en cazibi Sarı-Lacivertliler’inki.

ANCELOTTİ FAKTÖRÜ

Bayern’in yeni hocası olacak Carlo Ancelotti, daha iş başı yapmadan mesajlar gönderdi. Bir kabuk değişimden sık sık bahseden İtalyan’ın mesajları Robben’i de kapsıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ