MENÜ

Biri Oğuzhan'ı gözetliyor

Siyah-Beyazlı formayla yaptığı büyük patlamayla dikkat çeken Oğuzhan Özyakup, Arsenal'in radarına girdi. Teknik ekibi aracılığıyla 23 yaşındaki futbolcuyu izleten Arsene Wenger'in, eski öğrencisiyle ilgili olarak sık sık bilgi aldığı ortaya çıktı.

Biri Oğuzhan'ı gözetliyor

Yeni sezonda Beşiktaş’ın başına geçen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’in parlattığı isimlerin başında gelen Oğuzhan Özyakup, Avrupa’nın devlerini peşine taktı.

İtalya ve İspanya’dan birçok takımın radarında bulunan 23 yaşındaki futbolcu için son olarak İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal’in takipte olduğu ortaya çıktı. Ozzie’yi Hollanda’da keşfedip Ada ekibine kazandıran ardından 2012 yılında Beşiktaş’a gidişine onay veren isim olan Arsene Wenger’in, yardımcıları aracılığıyla genç yıldızı izlettiği öğrenildi.

Yaz ayında teklif gelebilir

Fransız çalıştırıcının, Siyah-Beyazlı formayla bu sezon çıktığı 20 maçta rakip fileleri 5 kez havalandıran ve takım arkadaşlarının 6 golünün de pasını veren isim olan Oğuzhan’ın, özellikle Süper Lig’in son haftalarındaki ve UEFA’daki maçlarıyla ilgili olarak bilgi aldığı bildirildi. Bu sezon Siyah-Beyazlılar’ın en dikkat çekici ismi olan Oğuzhan için yönetimin, menacerler aracılığıyla gelen önerileri geri çevirdiği öğrenilirken yaz ayındaki transfer döneminde Arsenal’in, Beşiktaş’ın kapısını çalabileceği konuşuluyor.

İlk hedefi şampiyonluk

Gelecek planlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda sık sık, “Bir gün İngiltere Premier Lig’de tekrar forma giymek isterim” sözlerini sarf eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Beşiktaş’ta bu sezon liag şampiyonluğu yaşayıp ardından Avrupa’ya açılmayı hedefliyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ