MENÜ

Malatya ilk yarıda hedefi buldu

Sportif direktör Ali Ravcı, sezonun ilk yarısını hedefledikleri noktada tamamladıklarını dile getirdi. Teknik direktör İrfan Buz'la birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Sarı-Kırmızılı idareci, takıma en az 4 takviye pacaklarının müjdesini verdi. Ravcı ayrıca böylesine büyük bir camianın hep birlikte hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.

Malatya ilk yarıda hedefi buldu

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ilk yarısını hedeflenen puanda bitirdiklerini söyledi. Devre arası transfer politikalarının net olduğunu belirten Ravcı, takıma direkt katkı sağlayacak en az 4 futbolcuyu renklerine bağlayacaklarını dile getirdi. Teknik Direktör İrfan Buz’un takımın başına geçmesiyle birlikte gözle görülür bir değişikliğin yaşandığını ifade eden Ravcı, "Sezon başından buyana olan süreci ele alırsak, açıkçası bizim hedefimiz 20’li puanlardı. 21 puanı bulduk ve mutluyuz. Biz tüm eleştirilere rağmen elimizdeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk diye düşünüyorum. Emeği geçen bütün futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


'Faydalı transferler yolda'


Ravcı, "Tabi takımımızda göze çarpan eksik noktalar var. Her takım gibi biz de eksik gördüğümüz bölgelere transferler yapacağız. Hocamızın üzerinde durduğu bir liste yönetime sunuldu. Bu isimlerin alınması için yönetimin bir girişimi söz konusu. Transfer yaparken dikkate aldığımız bazı hususlar var. Tabi ki en başta futbolcunun karakterine bakıyoruz. Önümüzde 1 aya yakın bir süre var. Bu süre içerisinde eksiğimiz olan bölgelere takviyeler yapacağız. Basında dolaşan bazı isimler var. Bu isimlerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bizim isim vermemiz doğru olmaz. Ama taraftarımız şuna inansın; Malatyaspor’a yakışacak, fayda sağlayacak transferler yapacağız" dedi.

'Herkes bu işin bir parçası'


Camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirten Ravcı, "Her şeyden önce özellikle bu dönemlerde birlik, beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Takım olarak sadece başarıyı elde etmek için, futbolculardan ve teknik heyetten ya da bizlerden olan beklentiler yetmiyor. Taraftarımızın, basınımızın, herkesin tek vücut olması gerekiyor. Tek vücut olursak bu işin altından kalkarız. Çünkü herkes bu işin bir parçası. Herkesin bu işin ucundan tutması gerekiyor. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu da sürekli söylüyoruz. Biz Malatya kenti olarak, Yeni Malatyaspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, sevinç ve hüzünlerimizi birlikte paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz ya da zorlukların üstesinden gelebiliyoruz. O yüzden benim bütün camiaya çağrım; hepimizin tek vücut olması lazım. Ligin ikinci yarısı öncesinde bu fotoğrafı ortaya koyarsak, önümüzde hiç bir şey duramaz" diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ