MENÜ

Boluspor'un kalesi düştü!

İlk devrede Boluspor, kalesinde gördüğü 28 golle en fazla gol yiyen takım oldu. Teknik direktör Cüneyt Karakuş, sıkıntıları tespit ettilerini belirterek, "İkinci yarıda az gol yiyen, çok atan bir takım olacağız" dedi.

Boluspor'un kalesi düştü!

Sezona teknik direktör Ümit Özat ile başlayan PTT 1. Lig ekibi Boluspor, daha sonra Özcan Bizati ile anlaştı. Bizati ile 5 maça çıkan Bolu teslicisi, karşılaşmalarda 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Yönetim, Bizati ile yollarını ayırdıktan sonra altyapı hocalarından Cüneyt Karakuş’u takımın başına getirdi. Karakuş ile oynadığı karşılaşmalarda daha fazla gol bulma şansı yakalayan Boluspor, oynadığı 17 karşılaşmada, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile ligde 23 puanla 12’nci sırada yer buldu. Boluspor, ligde 20 gol atarken, kalesinde gördüğü 28 golle en fazla gol yiyen takım olarak dikkat çekti.

'Takım savunması yapacağız'
Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, iki maçta kalelerinde çok gol gördüklerini belirterek, "Ligde oynanan iki karşılaşmada 5 ve 6 gol yedik. Ligin geneline bakıldığında o 2 maçı çıkartırsak çok da gol yiyen bir takım değiliz. Oyun anlamında hatalarımız olduğu için bazı golleri o nedenden yemiş olabiliriz" diye konuştu. Takımda savunma anlamında çalışma yapılacağını anlatan Karakuş, "İkinci devre daha az gol yiyen, aynı zamanda da gol atan bir takım hüviyetine kavuşmaya çalışacağız. Sıkıntılarımızı tespit ettik. Takım savunması için çalışmalar yapacağız ve daha az gol yiyen takım olacağız. Bununla ilgili olarak oyuncularımızda bir sıkıntı yok" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ