MENÜ

Hikmet Ferudun Tankut: Hedefimizden şaşma yok

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım görüntüsü içinde olacaklarını söyledi.

Hikmet Ferudun Tankut: Hedefimizden şaşma yok

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige yeni bir takım kurarak başladıklarını ve bu süreçte iki teknik direktör değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Yeni ekip olmalarına ve hoca değişikliklerine rağmen ligin ilk devresini averajla ikinci sırada tamamladıklarını hatırlatan Tankut, "Lige başlarken yeniden Süper Lig’de olma hedefimizi masaya koyduk ve bunu herkese bildirdik. Bu yolda çalışmalarımızı sürdürdük. 17 maçlık süreçte iyi oynadığımız ancak istediğimizi göremediğimiz maçlarımız da oldu. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım görüntüsü içinde olacağız. Hedefimizden şaşma yok. Bu yolda ne gerekiyorsa yapılacaktır" diye konuştu.

Takımın 3 Ocak’ta Antalya’da toplanacağını ve devre arasını kamp yaparak geçireceklerini ifade eden Tankut, teknik direktörü belirledikten sonra, yeni hocanın görüşleri doğrultusunda takıma takviye de yapabileceklerini kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ