MENÜ

Gevrek: Kenetleneceğiz

Camiada ufak tefek kırgınlıklar olduğunu dile getiren Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Bu sıkıntıları bir tarafa bırakıp, birlik ve beraberliğe inanmalıyız. Kavgalar, tartışmalar olacaktır ama dışarıya karşı bir olacağız, kenetleneceğiz" dedi.

Gevrek: Kenetleneceğiz

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, "Biz aramızda kavga da ederiz, aile içerisinde tartışırız da ama Malatya’nın birliği söz konusu olduğu zaman dışarıda herkese karşı bir olacağız, kenetleneceğiz" dedi. Basın mensuplarıyla bir kafeteryada bir araya gelen Gevrek, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor’un daha iyi noktalara gelmesi için bütün Malatyalıların birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

'Malatyaspor bir markadır'

Geçen sene takım olarak büyük bir başarıya imza atarak PTT 1. Lig’e çıktıklarını anımsatan Gevrek, "Çok şükür geçen sene büyük başarılara imza attık. Bu hepimizin katkısıyla olur. Hep birlikte olursak, olur. Ufak tefek sıkıntılar, kırgınlıklar olabilir bunları bir tarafa bırakıp, Malatya için birlikte hareket etmeliyiz" dedi. Adil Gevrek, birlik ve beraberliğin sağlanmaması durumunda istedikleri sonuca varamayacaklarını belirterek, "Önce birlik ve beraberliğe inanmak lazım. İnşallah bundan sonra hem Malatya’nın geneli için hem de Malatyasporumuz için daha güzel şeyler olacak. Çünkü Yeni Malatyaspor bir markadır. Bakıyorsunuz siyasetten sonra en çok konuşulan konu futbol" diye konuştu.

'Doğru işler alkışlanmalı'


Bazen istenmeyen şeylerin olabileceğini ifade eden Gevrek, şunları kaydetti: "Kavgalarımız, tartışmalarımız olacak. Biz aramızda kavga da ederiz, aile içerisinde tartışırız da ama Malatya’nın birliği söz konusu olduğu zaman dışarıda herkese karşı bir olacağız, kenetleneceğiz. Dik durmamız lazım. Hep birlikte durmamız lazım. Çünkü biz PTT 1. Lig'deyiz. Biz Malatya için doğru şeyler yapıyorsak, bu doğru şeyleri hep beraber alkışlayalım. Yanlışlarımız varsa hep beraber eleştirelim, düzeltmeye çalışalım."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ