MENÜ

FLAŞ GELİŞME: Yollar ayrıldı

Kardemir Karabükspor, teknik direktör Elvir Balic ile yollarını ayırdı

FLAŞ GELİŞME: Yollar ayrıldı

PTT 1. Lig'in 8. haftasında oynanan Karşıyaka mücadelesi ile göreve başlayan Boşnak teknik adam, Kardemir Karabükspor'un başında çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı.

Kardemir Karabükspor son olarak dün Adanaspor'a deplasmanda 3-0'lık farklı bir skorla mağlup olmuştu. Alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Elvir Baliç ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı.

"İstifasını kabul ettik"

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, idari bina toplantı salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut şunları ifade etti: "Teknik direktörümüz Elvir Baliç ile sabah gerçekleştirdiğimiz toplantıda teknik heyet olarak 3-0'lık mağlubiyetten sonra ayrılma düşüncelerini bize ilettiler. Biz de yönetim kurulu toplantısı yaparak istifalarının kabulüne karar verdik. Onlar için de bizim için de hayırlı uğurlu olsun. Şu ana kadar ki 9 maçta vermiş oldukları emeklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, futbol hayatlarında da başarılar diliyorum. Yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısında da Levent Açıkgöz hocamız ile devam etme kararı aldık. Futbolcu arkadaşlarımızla da bir toplantı yaptık ve orada da söylenmesi gereken şeyleri kendilerine söyledik

Haberin Devamı
YORUM YAZ