MENÜ

Karabükspor Başkanı Beşiktaş maçındaki oyunu beğendi

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaştıkları Beşiktaş karşısında 3-0 yenilmelerine rağmen sahaya iyi bir mücadele yansıttıklarını bildirdi.

Karabükspor Başkanı Beşiktaş maçındaki oyunu beğendi

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bu sezon çok zorlu geçtiğini, birçok takımın şampiyonluk için mücadele verdiğini söyledi.

Süper Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu ve bu nedenle ligin kendileri için birinci sırada yer aldığını belirten Tankut, "Bu hafta sonu deplasmanda Adanaspor maçımız var. Aklımız ligde. Devre arasına kalan 2 maçı kazanarak girmek istiyoruz. Bu nedenle kupadaki Beşiktaş maçı ikinci planda kaldı. Beşiktaş maçında, ligde forma şansı bulamayan oyunculara şans tanımamıza rağmen sahaya iyi bir oyun ve mücadele yansıttık. Beşiktaş, Süper Lig’in lideri. Alınan sonuç normal" diye konuştu.

Tankut, Adanaspor maçının çok önemli olduğunu, Adana’dan 3 puanla dönecek kaliteye sahip olduklarını vurgulayarak bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ