MENÜ

Yeni Malatyaspor'da işler yolunda

Kulüp sporif direktörü Ravcı: "Bizim tek amacımız var. Çıktığımız maçlarda galibiyet için elimizden geleni yapmak"

Yeni Malatyaspor'da işler yolunda

Kulüp tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ravcı, hedefi erken tutturmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, başta teknik direktör İrfan Buz olmak üzere, başarıda herkesin payının bulunduğunu dile getirdi.

Ligin son haftalarında özellikle deplasmanda güzel sonuçlar aldıklarını aktaran Ravcı, "Futbolcular aynı futbolcular, çalışanlar aynı ama siz de bilirsiniz futbolda teknik heyet değişiklikleri, bir kan değişikliği takıma olumlu yansımıştır. Bu anlamda İrfan hocanın gelmesiyle de onun o pozitif enerjisi, hırsı, arzusu, isteği elbetteki oyunculara, herkese yansıdı ama ortada gözle görülür bir başarı var. Bunda da herkesin katkısı var. Sezon başında ilk yarı için hedefe koyduğumuz 20 puana, bitime iki hafta kala ulaştık"

Son haftalardaki iyi gidişatın sürmesini istediklerini kaydeden Ravcı, şöyle konuştu: "Özellikle içeride oynadığımız Adanademirspor maçını kaybettik. Taraftarımız da bu anlamda üzüldü. Akabinde Karşıyaka maçını kazandık. Taraftarımız, camiamızı en azından sevindirdik, mutlu ettik. Ligin ilk yarısının bitimine iki haftamız var. Özellikle içeride oynayacağımız Samsunspor maçı bu anlamda bizim için önemli. Aslında her maç önemli. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Yani rakibin ligdeki durumu ne olursa olsun bizim için fark etmiyor. Bizim tek amacımız var çıktığımız maçlarda galibiyet için elimizden geleni yapmak."

Ravcı, camiaya birlik çağrısında bulunarak, "Her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyacımız var. Biz Malatya kenti olarak, Yeni Malatyaspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz, zorlukların üstesinden gelebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ