MENÜ

Mayweather bunu da yaptı!

ABD'li boksör, Arap kıyafetleri giyip deveyle geziye çıktığı Birleşik Arap Emirlikleri'nde de adından söz ettirdi. Mayweather, 18 karatlık elmas kaplı saat ile birlikte Burj Khalifa Oteli'nin önünde poz verdi.

Mayweather bunu da yaptı!

Boksun efsane isimlerinden Floyd Mayweather’in dünya turu sürüyor...ABD’li boksör’ün son durağı Dubai oldu. Burada yerel kıyafetler giyen, deveyle geziye çıkan Mayweather lüks tutkusundan vazgeçmedi. Mayweather, dünyaca ünlü saat markası Hublot’un elmas kaplı 1.1 milyon dolarlık saatini görünce dayanamadı. Ve onu da koleksiyonuna ekledi. Yetkililerle birlikte 18 karatlık elmas kaplı saatin önünde poz veren Mayweather, Burj Khalifa Otel’in önünde de fotoğraf çektirdi.



EN PAHALI KOLYESi 3 MiLYON DOLAR

Lüks arabalara olan tutkusuyla da bilinen Mayweather, araç koleksiyonunun çıkan bir yangında zarar görmesine hiç aldırış etmedi. Mayweather ‘Onlar sürekli kullandığım arabalar değildi’ diyerek yerlerine yenilerini almakla kalmadı, 4.8 milyon dolarlık Koenigsegg aracıyla yine adından söz ettirdi. Namağlup boksörün araba koleksiyonunda 3 Ferrari, 3 Bugatti, 2 Lamborghini, 1 Porsche ve 1 de Koenigsegg bulunuyor.Mayweather’in tutkusu sadece saat ve arabalarla da sınırlı değil. Kolye, gözlük ve ayakkabı tutkusuyla da bilinen Floyd Mayweather, en pahalı kolyesi için 3 milyon dolar ödemekten çekinmedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ