MENÜ

007 Gökhan Töre!

Galatasaray derbisinde galibiyeti getiren 23 yaşındaki futbolcu, James Bond serisinin son filminde kullanılan Aston Martin'in lüks yeni modeliyle Etiler'de boy gösterdi.

007 Gökhan Töre!

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atarak gündeme oturan Gökhan Töre, önceki akşam yeni aldığı aracı ile görüntülendi.

İngiliz markası Aston Martin'in James Bond'un son filmi 'Spectre' için özel olarak tasarladığı 'DB9 GT Bond Edition' adlı aracı ile İstanbul turuna çıktı. Dünyada sadece 150 adet üretilen ve bu araca sahip olan ilk Türk olma unvanını taşıyan Gökhan Töre, 565 bin euro değerindeki aracı ile Etiler'de tur attı. Sıkışan trafikte gazetecilere yakalanan 23 yaşındaki futbolcu, "Kolay gelsin, biraz gezintiye çıktım" diye konuştu.

Ulusoy ile yarışmıştı!

Töre'nin bu otomobile sahip olmak için sosyetik iş adamı Alican Ulusoy'la kıyasıya bir rekabete girdiği ve Yeniköy'deki galeriye gidip anında nakit olarak 1 milyon 750 bin lirayı ödeyince bu görkemli aracın sahibi olduğu iddia edilmişti. Töre'nin bu aracı almasının arkasında ise ‘7’ sayısının uğuruna olan inancının yattığı ifade edildi.

23 yaşındaki oyuncu, futbol sahalarındaki başarısının yanı sıra lük otomobillere olan merakıyla da dikkat çeken futbolcuların başında geliyor. (Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ