MENÜ

Ergin Ataman çıldırdı!

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Krasny ile oynadıkları Eurocup maçında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Harun Erdenay'a küfür eden taraftarları susturmaya çalıştı, sözünü dinletemeyince çileden çıktı.

Ergin Ataman çıldırdı!

Galatasaray Odeabank'ın Eurocup'ta Rus ekibi Krasny Oktyabr'ı 103-76 yendiği Eurocup maçında, sarı kırmızılı takımın koçu Ergin Ataman ile bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Basketdergisi'nin haberine göre, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın sonlarında bazı Galatasaray taraftarları, ezeli rakipler Beşiktaş, Fenerbahçe ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'a küfür etmeye başladı.

Bunun üzerine tribünlere dönen Ergin Ataman, elleriyle 'susun' işareti yaptı. Ancak küfürbaz taraftarlardan bazıları Ataman'a yanıt verince ortam bir anda gerildi.

Taraftarlara sözünü dinletemeyen Ataman, sinirinden bençin yanındaki sandalyeyi tekmeledi.

Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan ve maçı kenarda izleyen Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Sinan Güler, hocası ile taraftarlar arasındaki gerginliğin iyice yükseldiğini görünce öfkeli taraftarların yanına giderek küfürleri durdurdu.

ATAMAN: AİLEM DE KÜFÜR ETSE TEPKİ GÖSTERİRİM
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında olayla ilgili görüşlerini anlatan Ergin Ataman, "Küfür eden herkese tepkim aynıdır. Benim ailem de küfür etse onlara da tepki gösteririm. Umarım gösterdiğim tepkiye tüm spor kamuoyu aynı duyarlılıkta olur. Basketbol sahasında kime karşı olursa olsun bu tip küfürler yakışmıyor" dedi.

"EN RAHAT MAÇIMIZI OYNADIK"

Krasny Oktyabr karşılaşmasını da değerlendiren Ataman, gruptaki en rahat maçı oynadıklarını belirterek, "Rakip takım zaten grup sonuncusu. Maç boyunca bütün oyuncularımızı kullanma şansına sahip olduk. Antrenman maçı gibi oldu. Grup birinciliğine yakınız. İlk iki sırada bitirmeyi garantiledik. Bu da bize avantaj sağlayacak" şeklinde konuştu.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ