MENÜ

Devler Ligi'nde grup maçları tamamlandı!

UEFA Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarında 6. ve son hafta maçları tamamlandı.

Devler Ligi'nde grup maçları tamamlandı!

Son maçların ardından Barcelona, Bayern Münih, Chelsea ve Zenit grup lideri olarak bir üst tura yükseldi. Roma, Arsenal, Dinamo Kiev ve Gent ise grup ikincisi olarak gruptan çıktı. Bayer Leverkusen, Olympiakos, Porto ve Valencia ise grubunu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Dün 4 grupta oynanan maçlar sonunda da Real Madrid, Wolfsburg, Atletico Madrid, Manchester City, Paris Saint-Germain, PSV Eindhoven, Benfica ve Juventus bir üst tura yükselmişti. Temsilcimiz Galatasaray, Shakhtar Donetsk, Manchester United ve Sevilla da dün oynanan maçlar sonrası UEFA Avrupa Ligi biletini almıştı.

CÜNEYT ÇAKIR, CHELSEA-PORTO MAÇINI YÖNETTİ

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, İngiltere'nin Chelsea ile Portekiz'in Porto takımları arasında oynanan G Grubu maçını yönetti. İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stamford Bridge Stadyumu'nda oynanan mücadelede Chelsea, Porto'yu 2 - 0 mağlup etti.

Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Mustafa Emre Eyisoy'un 4. hakem olduğu müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlendi.
Bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

E GRUBU
Bayer Leverkusen - Barcelona: 1 - 1
Roma - BATE: 0 - 0

F GRUBU
Dinamo Zagreb - Bayern Münih: 0 - 2
Olympiakos - Arsenal: 0 - 3

G GRUBU
Dinamo Kiev - Maccabi Tel Aviv: 1 - 0
Chelsea - Porto: 2 - 0

H GRUBU
Valencia - Lyon: 0 - 2
Gent - Zenit: 2 - 1

















Haberin Devamı
YORUM YAZ