MENÜ

Beşiktaş, gruplardaki başarısına güveniyor

Avrupa Ligi'ndeki S.Lizbon maçında 2. turu kovalayan Beşiktaş, olumlu istatistiklerin güvencesiyle sahaya çıkacak. Grup aşamasında bugüne dek 3 ayrı sezonda hiç elenmeyen Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş yönetiminde başarısını tekrar etmeyi planlıyor. Bu yıl deplasmandaki 7 galibiyet ve 2 beraberlik, moralleri yükseltiyor.

Beşiktaş, gruplardaki başarısına güveniyor

Temsilcimiz, 2009-10 sezonuyla birlikte yeni formatı ve ismiyle oynanan şölende grup aşamasında dördüncü kez yer alıyor. Siyah-Beyazlılar, daha önce boy gösterdiği üç ayrı senede üst tura yükselmeyi başardı. 2010-11'de ikinci, 2011-12'de lider oldu. Geçtiğimiz yıl ise hiç kaybetmeden zirveye çıktı. Kartal'ın bir diğer güvencesi ise deplasman istatistikleri. Dış sahadaki 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alındı.

Sakatlığı bulunan Gökhan ve Ersan, Lizbon'a getirilmedi

Beşiktaş'ta, Sporting Lizbon maçı öncesinde Gökhan Töre ve Ersan Adem Gülüm'ün sakatlıkları bulunuyor. Yaklaşık iki haftadır takımdan ayrı olan ve bireysel çalışmalara başlayan Ersan ile Kayserispor karşılaşmasının ardından dizinde ödem oluşan Gökhan, Portekiz'e götürülmedi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakta, Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra yöneticilerden Umur Güner, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ da yer aldı.

(Zaman)

Haberin Devamı
YORUM YAZ