MENÜ

VakıfBank 3-0 Calcit Ljubljana

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz VakıfBank, Calcit Ljubljana'yı 3-0 mağlup etti.

VakıfBank 3-0 Calcit Ljubljana

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz VakıfBank, B Grubu 4. maçında Calcit Ljubljana'yı 25-19, 25-8 ve 25-17 şeklinde biten setlerle 3-0 mağlup etti ve grupta namağlup liderliğini devam ettirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde alınan dördüncü galibiyet sonrası konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Bugünkü maçın kazananı muhteşem taraftarımızdı. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza ve bandomuza çok teşekkür ederim. Voleybol oynamak için çok güzel bir atmosfer oluşturdular. Böyle bir ortamda oynadığımız için çok gururluyum. Maç bizim için zor olmadı, iki takım arasında seviye farkı vardı. Sahada gerekeni yaptık. Şampiyonlar Ligi'nde bu yılı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz" dedi.

VakıfBank'ın genç orta oyuncusu Kübra Akman ise, "Uzun zamandır böylesine güzel bir atmosferde maç yapmıyorduk. Maça gelen seyircilerimiz, karşılaşmayı çok keyifli hale getirdi. İlk sete biraz donuk başladık ama daha sonrasında istediğimiz her şeyi ortaya koyduk. Bu da oyunu kolay hale getirmemizi sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde büyük hedeflerimiz var ve bu yolda yenilgisiz devam ettiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

VakıfBank, B Grubu beşinci maçında evinde Polonya temsilcisi PGE Atom Trefl Sopot'la 20 Ocak 2016 tarihinde karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ