MENÜ

Stanimir Stoilov: Galatasaray iyi bir oyun sergilemedi

UEFA Avrupa Ligi vizesini kaçıran Kazakistan ekibi Astana'nın teknik direktörü Stanimir Stoilov, karşılaşma sonrası hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Stanimir Stoilov: Galatasaray iyi bir oyun sergilemedi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Galatasaray’la 1-1 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi vizesini kaçıran Kazakistan ekibi Astana’nın teknik direktörü Stanimir Stoilov, oyuncularının performansından memnun olduğunu ancak sonucun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stoilov, "Maçın sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı. Zaman zaman sahada üstün olsak da istediğimiz sonucu alamadık. Galatasaray da çok iyi bir oyun sergilemedi" dedi.

Galatasaray’ı yakından takip eden biri olduğunu vurgulayan Bulgar teknik adam, "Galatasaray gibi büyük bir takım, çok daha iyi bir oyun sergilemek zorundadır. Çünkü Galatasaray’ın geçmiş yıllardaki kadroları çok daha iyiydi" değerlendirmesinde bulundu.

Stoilov, "Tüm oyuncularım, insan üstü bir çaba göstererek, harika bir performans sergiledi. Yıl boyunca verdiğimiz emeklerin boşa olmadığını kanıtladık. Tüm Kazakistan bizim oyunumuzdan memnun" diye konuştu.

Galatasaray’a UEFA Avrupa Ligi’nde başarı dileyen Stoilov, "Galatasaray gibi bir rakibimiz olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bundan sonra hem zayıf hem de güçlü yönlerimiz üzerinde daha da durarak yolumuza devam etmek durumundayız. Bu seviyede takımlarla rakip olmamız da önemli" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Astana Kulübü Başkanı’yla bir görüşme yaptığını ve yarın 2 yıllık yeni bir mukavele yapacağını duyuran Bulgar çalıştırıcı, "Takımımın potansiyeli ve performansı iyi. Eğer 1-2 üst seviye oyuncu alabilirsek, daha iyi noktalara gelebileceğimize eminim" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ