MENÜ

Manchester United Avrupa Ligi'nde!

B Grubu'nun favorisi Manchester United, Wolfsburg'a 3-2 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Wolfsburg ve PSV ise bir üst tura yükseldi

Manchester United Avrupa Ligi'nde!

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda oynanan son maçlar nefesleri kesti. İkinci tur şansı bulunan 3 takımdan Alman ekibi Wolfsburg sahasında güçlü Manchester United’ı konuk ederken, Hollanda temsilcisi PSV ise lige havlu atan CSKA’yı ağırladı.

İngiliz devi Manchester United, Almanya’da en kötü senaryoya maruz kaldı ve Wolfsburg’a 3-2 mağlup olarak 8 puanda kaldı. Bu skor İngiliz ekibine tur için yeterliydi ancak Hollanda’dan gelen haberler hesapları şaşırttı. CSKA karşısında geriden gelerek maçı 2-1 kazanan PSV, grupta puanını 10’a yükseltti ve sürpriz bir şekilde grubu ikinci sırada tamamladı. Manchester United’ı Naldo (2) ve Vieirinha’nın golleriyle deviren Wolfsburg ise puanını 12’ye yükselterek zirvede yer aldı.

Martial ve Guilavogui’nin kendi kalesine attığı goller yeterli olmayan ‘Kırmızı Şeytanlar’ ise 8 puanda kalarak grubu 3. sırada tamamladı ve yoluna Avrupa Ligi’nden devam etmek zorunda kaldı. CSKA Moskova ise 4 puanla Avrupa macerasına nokta koydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ