MENÜ

Cristiano Ronaldo: Kupalar kazanmak istiyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu karşılaşmasında İsveç'in Malmö takımını 8-0 yenen Real Madrid, turnuva tarihinin en farklı galibiyeti rekorunu egale etti.

Cristiano Ronaldo: Kupalar kazanmak istiyoruz

Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ettiği Malmö'yü Cristiano Ronaldo (4), Karim Benzema (3) ve Mateo Kovacic ile bulduğu gollerle 8-0 yenerken, Portekizli golcü Ronaldo, karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırarak kendisine ait UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında en çok gol atan futbolcu rekorunu 9'dan 11'e yükseltti.

Maç sonu UEFA'ya açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo "Takım için müthiş bir gece oldu" dedi. Ronaldo "Takım için müthiş bir gece oldu. Herkes çok iyi oynadı ve farklı bir galibiyet aldık. Bir takıma 8 gol atmak kolay değildir ama biz Malmö takımına yaptığımız pres ile oynama şanşı bırakmadık ve gol yollarında çok iyidik" ifadelerini kullandı.

La Liga'da Barcelona'ya karşı farklı mağlup olduktan sonra takımın bir çöküntü durumuna geçtiğini söyleyen Ronaldo "Bu skor o moral bozukluğunu unutturacak. Şu an takım olarak çok iyiyiz. Oynadığımız futboldan zevk alıyoruz ve moral olarak gayet iyiyiz. Şuan için geçmişi unutup bu zamana bakmalıyız. Lig uzun bir maraton ve biz bu yılın sonunda kupalar kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ