MENÜ

Adrian Mutu: Mourinho tam bir sahtekâr

Rumen futbolunun en çok konuşulan isimlerinden Adrian Mutu yine ses getirecek açıklamalar yaptı, eski teknik direktörü Jose Mourinho hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Adrian Mutu: Mourinho tam bir sahtekâr

Şu anda Hindistan takımlarından Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Pune City'de oyanayan Adrian Mutu, İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulundu.

"Mourinho bir sahtekâr"

Chelsea'de oynadığı 2003 ve 2004 yıllarında Jose Mourinho'nun öğrencisi olan Mutu, Portekizli teknik adam hakkında "O gerçekten iyi bir teknik direktör ama insan olarak, karakter olarak tam bir sahtekâr" ifadelerini kullandı.

"Chelsea'nin geri dönüşü yok"

"Mourinho sadece kendini düşünür, hiçbir futbolcuyla saygılı bir biçimde konuşmaz" diyen 36 yaşındaki oyuncu,"Artık teknik adam olarak da bitti. Chelsea'nin bu saatten sonra dönüşü yok. Gittikçe kötüye gidiyorlar ama futbolcular Mourinho'nun umrunda değil. O, oyuncularının nasıl hissettiğini kafasına takmaz. Gidip onunla düzgün şekilde dertleşemezdik bile" şeklinde konuştu.

"Takımda herkes mutsuz, niye?"

Rumen yıldız ayrıca takımdaki mutsuzluğun sebebinin de Mourinho olduğunu belirterek,"Herkes mutsuz. Niye? Çünkü o her zaman aynıydı. Her zaman takımdaki oyuncuların üzerine gider. Onalrı daha da sinirlendirmeye çalışır. Lampard, Terry... Kim olduğu farketmez." açıklamasını yaptı.



Diego Costa'yı ısındırıp oyuna almamıştı.

Hatırlanacağı üzere, Chelsea'nin, Tottenham deplasmanında 0-0 berabere kaldığı maçta takımın yıldız oyuncusu Diego Costa, uzun süre oyuna girmek için saha kenarında ısınmış ama Mourinho tarafından oyunna alınmayınca üstündeki tişörtü çıkarıp Mourinho'nun arkasından ona doğru fırlatmıştı. Bu görüntüler kameralara da çok net biçimde yansımıştı.

Kokainden 7 ay eza almıştı

Adrian Mutu, Chelsea'de oynadığı dönemde kokain kullandığı gerekçesiyle kulüpten uzaklaştırılmış ve 7 ay da futbol oynamama cezası almıştı.2005 yılında cezasının bitmesinin ardından ise İtalya'ya Juventus'a gitmişti.
Felipe Melo: Çok korktum

Haberin Devamı
YORUM YAZ