MENÜ

Galatasaray Astana canlı izle hangi kanalda, şifresiz mi? (21.45)

Galatasaray Astana karşısında önemli bir sınavda... Galatasaray Astana maçına her iki ekip de çok ayrı bir gözle bakıyor. Şampiyonlar Ligi'ne son maçlar öncesi veda eden Galatasaray ve Astana, yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor. Peki Galatasaray Astana maçı nasıl canlı izlenebilecek? Mücadele hangi kanalda? Zorlu 90 dakika şifreli mi şifresiz mi? İşte cevaplar...

Galatasaray Astana canlı izle hangi kanalda, şifresiz mi? (21.45)

Galatasaray Astana karşısında önemli bir sınavda... Galatasaray Astana maçına her iki ekip de çok ayrı bir gözle bakıyor. Şampiyonlar Ligi'ne son maçlar öncesi veda eden Galatasaray ve Astana, yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor.

Peki Galatasaray Astana maçı nasıl canlı izlenebilecek? Mücadele hangi kanalda? Zorlu 90 dakika şifreli mi şifresiz mi? İşte cevaplar...

Galatasaray Astana
karşısına Avrupa'da yoluna devam etmek için çıkıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 6. maçında Galatasaray Astana ile TT Arena'da karşılaşacak.

Galatasaray Astana maçının detayları...

Galatasaray Astana maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Astana maçı 8 Aralık 2015 Salı Günü Türk Telekom Arena Stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Karşılaşma 21.45'te başlayacak.
Astana Galatasaray maçı şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Cim Bom'un gruptaki maçları

Galatasaray 0-2 Atletico Madrid

Astana 2-2 Galatasaray

Galatasaray 2-1 Benfica

Benfica 2-1 Galatasaray

Atletico Madrid 2-0 Galatasaray

C Grubu'nda 5. hafta sonunda oluşan puan durumu ise şöyle:
1. Atletico Madrid (10 puan)
2. Benfica (10 puan)
3. Galatasaray (4 puan)
4. Astana (3 puan)
Galatasaray Astana ile berabere kalması ya da kazanması halinde grupta üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak. Cim Bom, yenildiği takdirde ise grubu sonuncu olarak tamamlayacak ve Avrupa macerasını noktalayacak.

Galatasaray Astana canlı izle hangi kanalda saat kaçta


İşte Galatasaray'ın 11'i (Muhtemel)

Muslera - Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta - Jose Rodriquez, Selçuk (Bilal) - Yasin, Sneijder, Podolski - Burak Yılmaz

Galatasaray, Avrupa Ligi'ne nasıl katılır?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansı kalmayan sarı-kırmızılı ekibe, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Astana karşısında alacağı bir beraberlik yetecek.

Son maçlar öncesi 4 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray'ı, 3 puanla son sırada takip eden Astana'nın, UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilme şansları devam ediyor. Kazak takımının grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmesi için sarı-kırmızılı ekibi yenmesi gerekiyor.
Galatasaray Astana canlı izle hangi kanalda saat kaçta

Türk Telekom Arena'da yenilgiyle başladı

Galatasaray gruptaki maçlarına Atletico Madrid (0-2) yenilgisi ile başlamış sonrasında deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kalmıştı. Sonrasında Cim Bom Benfica ile içeride oynadığı maçı 2-1 kazanmış deplasmanda aynı skorla mağlup olmuştu. Son mücadelede ise Galatasaray Madrid'de Atletico'ya 2-0 yenilmişti.

Podoski'den 12. adama mesaj

Galatasaray'a geldiği günden bu yana takımı adına faydalı işler yapan Alman futbolcu Lukas Podolski,gözünü yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Astana maçına dikti. Kazak temsilcisini yenmek istediklerini söyleyen golcü oyuncu, taraftara da mesaj gönderdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam etmek adına önemli bir sınav vereceklerini belirten futbol yıldızı, “Biz Galatasaray'ız her maça kazanmak için çıkarız. Beraberliği düşünmüyoruz. Taraftar beraberlik bile düşünüyorsa stada gelmesin. Sırada Astana var. Kazanmak için çıkacağız.” dedi.



Mustafa Denizli'nin ilk Avrupa maçı
Sarı-kırmızılı takımın başında bulunduğu ilk dönemde, 1987-88 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası'ndayarı final oynama başarısı gösteren Denizli, ikinci döneminde ise 1991-1992 sezonu Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finale yükselmişti.

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan ve sarı-kırmızılı kulüpte 3. dönemine başlayan Mustafa Denizli, yeni döneminde Avrupa kulvarında ilk maçına çıkacak.

Takımının başındaki ilk 2 maçını ligde oynayarak Kasımpaşa (2-2) ve Bursaspor (3-0) müsabakalarında boy gösteren tecrübeli çalıştırıcı, üçüncü karşılaşmasında Astana'ya karşı takımının başında yer alacak.

Sarı-kırmızılı takımın başında bulunduğu ilk dönemde, 1987-88 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynama başarısı gösteren Denizli, ikinci döneminde ise 1991-1992 sezonu Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finale yükselmişti.



Burak ve Selçuk geri dönüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki sarı kart cezalarını dolduran Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Astana karşısında yeniden takımdaki yerlerini alabilecek.

Benfica'ya karşı deplasmanda 2-1 kaybedilen müsabakada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Selçuk ve Burak, ardından yine deplasmanda yapılan Atletico Madrid maçında forma giyememişlerdi.

Öte yandan, bu maç öncesi Galatasaray'da Hamit Altıntop, Lionel Carole ve Jason Denayer'in sakatlıkları devam ediyor.

GALATASARAY ASTANA MAÇI CANLI İZLE CANLI ANLATIM
TAKIMLARA DAİR KISA NOTLAR:

İki takım ilk kez bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelmiş ve Astana ev sahipliğinde oynanan maç 2-2 sonuçlanmıştı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 maçta bir galibiyet alabildi (2-1 v Benfica, 3 Beraberlik 9 Mağlubiyet).

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 11 maçın 10'unda kalesinde gol gördü.

Galatasaray'ın gruptan çıkma şansı kalmadı. Alacakları bir puan onları UEFA Avrupa Ligi'ne taşıyacak.
Astana'nın UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmesi için bu maçı kazanması gerekiyor.

Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de yer aldığı son 14 maçta 11 gol attı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ceza sahası içinden gelen şutlarda en fazla kurtarış yapan kaleci Astan forması giyen Nenad Eric oldu (20).

Astana, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde henüz galibiyeti olmayan üç takımdan birisi (Lyon, Maccabi Tel Aviv).
Galatasaray Astana canlı izle hangi kanalda saat kaçta

Astana da önemsiyor
Kulüp tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Kazak ekibi Astana da bu mücadeleye büyük önem veriyor. Zorlu 90 dakika için 9 gün önceden Türkiye'ye gelen Kazaklar, karşılaşmadan galip ayrılıp grubu 3. sırada bitirmeyi hedefliyor.
Astana Atletica Madrid-Benfica ikilisinin ardından grupta 3. sırada yer bulursa, Avrupa Ligi'nde Avrupa macerasına devam edecek.
Astana - Galatasaray maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Hakan Balta ve Lionel Carole mücadelede kendi kalelerine gol atmıştı.





gs astana canlı izle


gs astana hangi kanalda

gs astana maçı

gs astana maçı canlı izle

Haberin Devamı
YORUM YAZ