MENÜ

Fenerbahçe'ye Volkan Şen şoku!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Celtic maçı hazırlıklarını sürdürdü. Volkan Şen, ağrı hissettiği için antrenmanı yarım bıraktı.

Fenerbahçe'ye Volkan Şen şoku!

Fenerbahçe, Celtic ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi A Grubu son hafta maçının hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncularımız, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından yine dar alanda yapılan antrenman çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenman noktalandı. Antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörü Paolo Orlandoni gözetiminde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu, antrenmanın ikinci bölümünde gerçekleştirilen çift kale maçta dönüşümlü olarak kaleleri korudu.

Volkan Şen yarıda bıraktı!


Antrenmanın ikinci bölümünde arka adelesinde ağrı hisseden Volkan Şen, çalışmayı yarım bıraktı. Volkan'ın son durumunun yapılan kontroller sonrasında akşam saatlerinde belli olacağını öğrenildi. Teknik heyetten izinli olan Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almazken; Robin van Persie, Raul Meireles ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Basın toplantısı yarın


Celtic maçı öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira, 9 Aralık Çarşamba günü saat 14.30’da,Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya Sarı Lacivertliler'den bir de futbolcu katılacak . Maç öncesi Fenerbahçe'nin son antrenmanı, aynı gün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde saat 17.30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ