MENÜ

Devler Ligi'nde büyük heyecan!

Devler Ligi'nde bu akşam, B Grubu'ndaki tüm takımlar sahaya iddialı çıkıyor. Bu gruptaki son maçlar öncesi Wolfsburg ya da Manchester United'ın üçüncü, PSV'nin Avrupa'ya veda etme ihtimali bile var. Grubun kaderini belirleyecek takım ise sonuncu CSKA Moskova.

Devler Ligi'nde büyük heyecan!

Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda son maçlar bu akşam 4 grupta oynanacak karşılaşmalarla bitecek. Gecenin en kritik kapışmaları, B Grubu’nda yaşanacak. Çünkü buradaki 4 takım da, alınacak sonuçlara göre Avrupa maceralarına ‘tamam’ ya da ‘devam’ diyecek.

Grupta 9 puanla lider durumda bulunan Alman ekibi Wolfsburg, 21.45’te Tivibuspor3’teki mücadelede 8 puanla ikinci sıradaki İngiliz Manchester United’ı konuk edecek. 7 puanlı Hollanda ekibi PSV Eindhoven da, yine aynı saatte Tivibuspor4’ten yayınlanacak maçta Rus temsilcisi CSKA Moskova ile sahasında karşılaşacak. Wolfsburg’a gruptan çıkma adına beraberlik yetiyor. Ancak United’ın beraberlik halinde geleceği, CSKA’nın, PSV’yi yenmesine bağlı olacak.

İkili averajda geçiyor

Ayrıca Kırmızı Şeytanlar, Wolfsburg’u devirirse, lider olarak bir üst tura çıkacak. Eğer Wolfsburg 3 puanı alır, PSV de CSKA ile berabere kalırsa, United’ı ikili averajda geçen PSV, ikinci olarak Şampiyonlar Ligi’ne devam edecek.

Avrupa Ligi iddiasını sürdürmek adına kazanmaktan başka çaresi bulunmayan CSKA’nın, PSV’yi yenmesi; grubu direkt etkileyecek. Çünkü bu sonuç, ikili averajda PSV’den üstün olan Ruslar’ı hem üçüncü yapacak hem de diğer maçın sonucu ne olursa olsun Devler Ligi’nde yoluna devam eden iki takım, United ile Wolfsburg olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ