MENÜ

Kardemir Karabükspor'da keyifler yerinde

Kulüp başkanı Tankut: "Geçen hafta elde ettiğimiz liderlik koltuğunda bu hafta da kalmanın keyfini yaşıyoruz"

Kardemir Karabükspor'da keyifler yerinde

Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Süper Lig’e yeniden yükselmek için her haftayı ayrı değerlendirdiklerini ve ona göre maçlara çıktıklarını belirten Tankut, "Dün sahamızda mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıktık. Şanlıurfaspor’da yeniden bir yapılanma var ve bu onlara olumlu yansımıştı. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bildik. Özellikle ilk yarı sahaya yansıtılan oyundan memnunuz. Geçen hafta elde ettiğimiz liderlik koltuğunda bu hafta da kalmanın keyfini yaşıyoruz" diye konuştu.

Ligde her takımın birbirini yenecek kaliteye sahip olduğunu vurgulayan Tankut, "Bunu puanlar gösteriyor. Takımların elde ettiği puanlar birbirine çok yakın. Bu puan farkını açmak istiyoruz. Bu hafta deplasmanda Vartaş Elazığspor’la karşılaşacağız. Bu da mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Çok iyi hazırlanıp sahada gereğini yapmak için çalışacağız" dedi.

Tankut, ligin ilk devresinin bitimine 3 maç kaldığını, devre arasında teknik heyetin görüşleri doğrultusunda takıma takviye yapabileceklerini kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ