MENÜ

Eyvah! Sıra Cavanda'da!

Constant ve Medjani'nin ardından Trabzonspor'un bir yıldızı için daha tehlike çanları çalıyor... Ancak bu kez ödenmeyen alacak nedeniyle değil, Avrupa kulüplerinin ilgisi yüzünden Cavanda devre arasında gidebilir

Eyvah! Sıra Cavanda'da!

Sezon başında 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Lazio’dan transfer edilen Cavanda, şu ana kadar beklentileri fazlasıyla karşıladı. Mbia ile birlikte Trabzonspor’un en başarılı takviyesi olarak dikkat çeken 24 yaşındaki sağ bek, Belçika Milli Takımı’na kadar yükseldi. Vitrinden düşmeyen yıldız futbolcuyu başta Juventus olmak üzere pek çok İtalyan kulübü yakından takip ediyor.

İngilizler de scoutlar aracılığıyla Cavanda’yı izletiyor. Bordo-Mavili kulüpte yıllık sadece 870 bin Euro kazanan Cavanda, devre arasında Avrupa’nın yolunu tutabilir. Constant ve Medjani alacakları nedeniyle ayrıldıktan sonra Belçikalı futbolcunun transfer teklifi nedeniyle Ocak’ta ayrılma tehlikesi bulunuyor. Son oynanan Fenerbahçe maçında da Saracoğlu Stadı’nda bazı Avrupa kulüplerinin temsilcilerinin, Cavanda’yı mercek altına aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ