MENÜ

Düğün kıyafeti Tafo'dan

Sevgilisi Patricia ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Muslera, 30 Aralık'ta Uruguay'da yapılacak düğünde giyeceği kıyafeti Taffarel'in seçtiğini söyledi. İstanbul'da yapılacak organizasyonu ise Terim üstleniyor.

Düğün kıyafeti Tafo'dan

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera, hayatını sevgilisi Patricia ile birleştirmek için artık gün sayıyor.

Four Four Two dergisinin Aralık sayısına röportaj veren tecrübeli eldiven, Uruguay’daki düğünün 30 Aralık’ta olduğunu, 2 Ocak’ta da kilise töreninin yapılacağını söyledi. Evlilikle ilgili düşüncelerini anlatan Muslera, “Dinimiz açısından bu çok önemli. Evlenerek eşimi Tanrı’ya takdim etmiş olacağım. Romantik biri olduğumu söyleyemem ama onun için çok uğraştım. Benimle birlikte olmadan önce Uruguay’da yaşıyordu, ben Türkiye’deydim. Onu bir şekilde buraya getirmem gerekiyordu. Çok uğraştım ve sonunda babasından izin almayı başardım” dedi.

‘O yaparsa mükemmel olur’

Düğün organizasyonu için Fatih Terim’in de devrede olduğunu belirten Muslera, “Fatih hocamın halledemeyeceği bir şey yok. O yüzden ne yapacaksa mükemmel olacağına eminim. Düğünüm Uruguay’da olacak, mesafeden dolayı takım arkadaşlarım katılamayabilir ama herkes davetlim. Döndüğümde de İstanbul’da onlarla kutlayacağız. Düğünde giyeceklerimi Taffarel seçti. Sakın nasıl bir şey olduğunu sormayın çünkü Patricia’nın bunu bilmemesi gerekiyor. Dini inançlarımıza göre ben de onun kıyafetini görmemeliyim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ