MENÜ

Aziz Yıldırım'ın büyük sevinci

Maçı yönetici arkadaşlarıyla birlikte izleyen Aziz Yıldırım, gollerden sonra büyük sevinç yaşadı. Başkan, 90 dakika sonunda soyunma odasına, “Hepinizi tebrik ediyorum. Böyle devam edin” mesajı gönderdi

Aziz Yıldırım'ın büyük sevinci

Fenerbahçe, milli aradan önce kazandığı maçlardan sonra bile eleştiriliyordu. Hatta Torku Konyaspor mücadelesinde Sarı-Lacivertli taraftarlar takımı ıslıklayarak tepkisini göstermişti.

Özellikle Vitor Pereira ağır eleştiri altındayken, kendisine en büyük destek Aziz Yıldırım’dan gelmişti. Mersin ve Molde maçlarında olduğu gibi Trabzonspor karşısında da galibiyete güzel futbol da eşlik etti.

Sert faule tepki

Karşılaşmayı yönetici arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte tribünden takip eden Aziz Yıldırım, 90 dakika boyunca büyük bir heyecan yaşadı. Başkan, Nani ve Fernandao’nun gollerini yumruklarını havaya kaldırarak kutladı. Yıldırım, Alper Uludağ’ın kırmızı kart görmesine neden olan Nani’ye yaptığı sert faule ise büyük tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, karşılaşmanın sonunda ise, “İşte bizim takım bu” sözleriyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

‘Camiayı sevindirdiniz’

Aziz Yıldırım, Trabzonspor zaferi sonrası soyunam odasına inmedi ama takımı idari menacer Hasan Çetinkaya aracılığıyla tebrik etti.

Başkanın soyunma odasına, “Bu galibiyetle hem liderliği yakaladınız hem de camiayı sevindirdiniz. Böyle devam etmenizi istiyorum. İyi oynuyorsunuz. Takımın kalitesi giderek ortaya çıkıyor. Zaten Fenerbahçe formasını giyen futbolculara da bu yakışır. Gösterdiğiniz olağanüstü mücadeleden dolayı hepinizi kutluyorum” mesajını gönderdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ