MENÜ

'Aynı koreografiyi görmeyi çok isterim'

Fenerbahçe'de golleriyle dikkati üzeribne çeken Brezilyalı oyuncu Fernandao özellikle Kadıköy'de rakiplere attıkları golden sonra tüm tribünleri coşturmayı başardı. Fernandao, bu konuyla ilgili FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu.

'Aynı koreografiyi görmeyi çok isterim'

15 Nisan 2012... Süper Final heyecanının başladığı gün... Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlıyor. Tribünleri dolduran 52 bin taraftar büyük bir coşkuyla ilk düdüğün çalmasını bekliyor.

Maraton tribününden ise üzerinde Fenerbahçe formalı müthiş bir koreografi yükseliyor. Ortaya çıkan resim çok beğeniliyor, ancak herkes birbirine şu soruyu soruyor: Resimdeki adam kim? Fenerbahçeliler, aradığı bu sorunun cevabını ise önceki akşam yine bir Trabzonspor maçında buldu. Çünkü o koreografi gerçek oldu!

Yine bir Trabzon maçı

Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 22 gol atarak krallık yaşayan, ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao, Sarı-Lacivertli takımda çıktığı 22. maçında 11. golünü Bordo-Mavili filelere gönderdi. Ayrıntı ise gol sevincinde gizliydi. Brezilyalı forvet, tribüne koşarken kollarını iki yana açtı. Sosyal medyada taraftarlar bu iki fotoğrafı birleştirip; “Hayaldi gerçek oldu” yorumlarını yaptı.

Taraftara mesaj gönderdi

Türkiye’deki tek özel röportajını FANATİK’le yapan Fernandao’ya, dün, taraftarların bu benzetmesini sorduk. Yıldız futbolcu, bu benzetmenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyerek, “Bu, muhteşem bir şey. Aynı koreografiyi statta yeniden görmeyi çok isterim. Bunun için gollerime devam edeceğim” dedi. Brezilyalı golcünün bu isteğine taraftarların vereceği cevap şimdiden merakla bekleniyor.

’Senin lakabın artık Kadıköy Boğası!’

Maçın ardından takım arkadaşları, attığı gol nedeniyle Fernandao’yu kutladı. Sarı-Lacivertliler, ligdeki tüm gollerini Ülker Stadı’nda atan Sambacı’ya bu istatistiğini hatırlatarak, “Senin lakabın artık ‘Kadıköy Boğası’. Çünkü taraftarımız önünde maça çıktığında resmen coşuyorsun. Kimse seni tutamıyor” sözleriyle övgüler yağdırdı. Fernandao da bu güzel sözleri nedeniyle arkadaşlarına teşekkür etti.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ