MENÜ

Teşhis koyuldu

Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçı sonrası Aslan'ın kurtuluş reçetesini yazdı...

Teşhis koyuldu

Fizik güç: Takımın fizik-kondisyon seviyesi çok kötü durumda. Özel çalışmalar yapılacak
Savunma: Defans hattı sıkıntılı. Tüm oyuncularla ayrı ayrı savunma dersi uygulanacak
Kaptanlar: Selçuk& Sneijder’den sorumluluk alıp, takımda moralleri yükseltmesi istenecek
Transfer: Mevcut kadro lig için yetersiz ve eksik. Takviye için yönetime rapor verildi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2-2’lik Kasımpaşa beraberliği sonrasında, kötü gidişatla ilgili teşhisini koydu, reçeteyi yazdı. Tecrübeli hoca, yapılması gerekenleri 4 ana başlık altında topladı. Denizli’nin önceliği, fiziksel güç seviyesi. Takımın rakiplerini boğamadığını ve sürekli geri çekildiğini gören kurt hoca, fiziksel güç ve kondisyon artışı için yardımcısı Stefano ile özel çalışmalar yaptıracak. Özellikle devre arasında gerçekleşecek kamp ile birlikte bu sorunun ortadan kalkması hedefleniyor.

Hakan&Chedjou lider

Bir diğer konu savunma hattı. Gol yeme hastalığını çözmek isteyen Denizli, defans oyuncularıyla tek tek görüşüp hem onlardan ne istediğini hem de nerede ne yapmaları gerektiğini anlatacak. Bu konuda Chedjou ve Hakan Balta’ya sorumluluk tanıyacak olan Denizli, genç oyuncular Denayer, Semih ve Carole’un, bu ikilinin liderliğinde hareket etmesini isteyecek.

Saha içindeki Denizli!

Takım kaptanları Selçuk ve Sneijder’le de görüşecek olan Denizli, onlardan daha fazla sorumluluk almalarını talep edecek. Tecrübeli hoca, bu iki futbolcunun takımdaki herkesle daha fazla ilişki kurmasını ve her türlü konuda görüş alışverişinde bulunmasını isteyecek. Denizli bu iki yıldızı, saha içinde takımı yönlendirecek unsurlar olarak belirleyecek.

Birkaç isim verdi

Tüm planlarını devreye sokabilmek için Mustafa hocanın öncelikli taleplerinden biri de transfer konusu. Mevcut kadronun sadece Avrupa için değil, lig için de yetersiz olduğuna kanaat getiren kurt hoca, yönetimden takviye istiyor. Şimdilik birkaç ismi yönetime bildirin Denizli, daha sonra detaylı bir rapor hazırlayıp idarecilere sunacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ