MENÜ

Sporting'den çılgın Q17 planı

Portekiz temsilcisinin Başkanı Bruno de Carvalho, UEFA'da gelecek hafta konuk edecekleri Beşiktaş'ı yenip ardından Quaresma'yı kadrolarına katabileceklerini iddia etti. Carvalho, “Eğer Beşiktaş onu Türkiye'ye götürmek istemezse seve seve takımımıza kabul ederiz” dedi.

Sporting'den çılgın Q17 planı

Kasım Perşembe günü üst tur için karşı karşıya geleceği Sporting Lizbon, gözünü Siyah-Beyazlılar’ın yıldız ismi Ricardo Quaresma’ya dikti! Portekiz’in önde gelen spor gazetelerinden Record’a konuşan Yeşil-Beyazlılar’ın Başkanı Bruno de Carvalho, kariyerine Sporting’de başlayan yıldız futbolcuyu, takımlarına kazandırabileceklerini söyledi. Beşiktaş’ın başarılı ismini uzun süredir takip ettiğini belirten Carvalho, “Quaresma’yı tabi ki takımımda görmek isterim. Onu çok beğeniyorum. Takımımızın oyun taktiği için de oldukça uygun bir isim. Hem de en olgun çağında. Ama onun şu anda Beşiktaş’ta mutlu olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Hayatta her şey mümkün’

Bu transferin uzak bir ihtimal olmadığını belirten Bruno de Carvalho, “Hayatta her şey mümkün. Mesela Beşiktaş, hafta içi bize kaybedip UEFA Avrupa Ligi’nden elenince bu transfer gerçekleşebilir. Eğer Beşiktaş onu Türkiye’ye götürmek istemezse onu seve seve takımımıza kabul ederiz” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ