MENÜ

Sosa: Gomez geldiğinde çok mutlu olduk

Beşiktaş'ın Arjantinli oyun kurucusu Jose Sosa, kendisini bazen Vodafone Arena'da oynarken hayal ettiğini ve bunu muhteşem bir şey olduğunu söyledi. Beşiktaş dergisinin Aralık sayısına konuşan Sosa, Maradona için de, ''Maradona demek Arjantin demek'' ifadesini kullandı.

Sosa: Gomez geldiğinde çok mutlu olduk

Jose Sosa'nın açıklamaları şu şekilde:

''KENDİMİ VODAFONE ARENA'DA DÜŞÜNÜYORUM DA... MUHTEŞEM''

"Beşiktaş devamlı daha iyiye gidiyor. Tesisler olsun, stadımız olsun, kulübün yapısı ve profesyonelliği olsun, her şey daha iyiye gidiyor, bu gözlemlenebilir bir durum. Antrenman sahamız ve binalar tamamen yenilendi, Vodafone Arena bitmek üzere. Beşiktaş'ın kendi gerçek sahasında oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Arjantin'de kendi evimizde oynarken yaşadığım heyecanın benzerini yaşayacağımı düşünüyorum. Ben zaten maç esnasında adrenalin seviyesi en üst noktaya çıkabilen futbolculardanım. Maç esnasında daha ciddi gözükmemin sebebi bu. Konsantrasyon had safhadadır benim için. Vodafone Arena'da kendimi futbol oynarken düşünüyorum da… Muhteşem! Bence harika olacak…"

''MARİO GOMEZ GELDİĞİNDE ÇOK MUTLU OLDUK''


"Demba Ba aramızdan ayrıldığı zaman biz hepimiz birbirimize soruyorduk, acaba şimdi yerine kim gelecek. Futbolcular olarak bizde de beklenti yükselmişti, çünkü çıta da yukarıya çıkmıştı. Demba ile iyi işler ortaya serilmişti çünkü. Dünya ölçeğinde kıymetli bir futbolcuyla oynuyor olmak herkesi çok iyi motive eder tabii ki ve Mario Gomez geldiğinde de hepimiz buna çok mutlu olduk."



''MARADONA DEMEK ARJANTİN DEMEK''

"Maradona dediğimiz zaman o Arjantin demek. Hem kişiliği hem oyunculuğuyla ülkemizi temsil eden en muazzam ikon o. Maradona; ne harika bir adam! Ne kadar az şey konuşarak ne kadar çok şey anlatır. Maradona üstün bir insan bana göre. Dünyada eşine benzerine rastlanmayacak bir model. Antrenörlerin zaman zaman oyuncularıyla konuşması ve onları anlaması gerek. Maradona da bu anlamda mükemmel bir örnektir. Büyük futbol ustasını hep çok iyi duygularla anarım ve onunla çalışmış olmaktan dolayı kıvançlıyım."

''VERON BANA SORUMLULUK VERDİ''

"O an Veron ile göz göze geldik. Veron benim topu elime aldığımı görünce yanıma yaklaşmadı. Anlamıştım, işte benim için vakit gelmişti. Benitez de geldi yanıma ama benim vuracağım belli olmuştu. Veron o topu almadıysa benden kimse alamazdı. O kısacık zaman diliminde şunu algılamıştım, Veron bana bu sorumluğu verdi. Vurdum ve gol oldu."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ