MENÜ

Sneijder'den küfürlü isyan!

Kasımpaşa maçında ikinci yarıya çıkarken Muslera ile 4. hakem arasında kısa süreli bir sürtüşme yaşandı. Burak Yılmaz da olaya dahil olurken, Wesley Sneijder'ın küfürlü bir şekilde F...cking Turkish mantality (S... Türk mantalitesi) dediği duyuldu.

Sneijder'den küfürlü isyan!

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki Kasımpaşa-G. Saray maçının devre arasında 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy ile oyuncular arasında kısa bir gerilim yaşandı.

İlk yarısı 1-1 biten maçta hakemlerin kararlarından memnun olmayan Sneijder ve Muslera’nın başı çektiği futbolcular, “Konuşuyoruz, cevap bile vermiyorsunuz. Her bağırana faul veriyorsunuz, her şeye düdük çalıyorsunuz” şeklinde tepkiler gösterdikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.


'Türk oyuncu milli futbolcumuza saldırdı'
MUSLERA OMZUNU ÇEKTİ

Kötü futbolun tetiklediği gerilim, ikinci yarıya çıkarken kendisini gösterdi. G.Saray sahaya çıkmakta biraz gecikirken soyunma odası kapısı önünde 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy, “Geciktiniz, maç başlıyor” diye seslendi. İçeriden ilk çıkan Muslera oldu.

Uruguaylı, Eyisoy’a pozisyonlarla ilgili sitemini dile getirirken, 4. hakem “Yeri değil, uzatmayalım” dercesine omzuna dokunmak için elini uzattı.

Muslera, omzunu çekerken, eli havada kalan hakem “Don’t talk” (Konuşmak yok) şeklinde uyardı.

Bunu gören Burak, “Don’t talk, ne ya!” tepkisi gösterirken, Sneijder’ın “Fu.. Turkish mantality” (S... Türk mantalitesi) dediği duyuldu. Hakemin kayıtsız kalması, bu küfrü duymadığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ