MENÜ

Pota altından su altına

Türkiye'nin ilk bağımsız tekerlekli sandalye basketbol takımı Turkish Wolves, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İstanbul Akvaryum'da sahaya çıkacak ve su altında köpekbalıklarına meydan okuyacak!

Pota altından su altına

Dünya’nın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde muhteşem bir karşılaşmaya imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk bağımsız tekerlekli sandalye basketbol takımı olarak cesaretleri ve mücadeleci ruhlarıyla önemli bir oluşuma imza atan Turkish Wolves (Türk Kurtları), bir engeli daha aşarak su altında dalış yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul Akvaryum’un dünyanın en önemli deniz canlılarına ev sahipliği yapan 4500 metreküplük dev tankında dalış yapacak olan takım oyuncuları, cesaretlerini bir kez de köpek balıklarına karşı göstermeye hazırlanıyor. “Hiçbir şeyin yapmak istediklerine engel olamayacağını” gösterecek olan takımının cesaretini yakından görmek isteyen ve “Bu maç kaçmaz!” diyen tüm sporseverler 3 Aralık Perşembe 17.00’da İstanbul Akvaryum’da dalışı izleyebilecek.



Cesaretleri herkese örnek olacak!


Bundan yaklaşık 25 yıl önce henüz Türkiye'de Engelli Sporları Federasyonu yeni kurulduğunda bu konudaki çalışmalara katılan Turkish Wolves takımı oyuncuları, profesyonel sporculuktaki zorluklardan ötürü bu girişimlerini meslek olarak sürdürememişlerdi. Her biri farklı konularda uzmanlaşan oyuncular, iletişimlerini hiç koparmadı ve sevdalarından vazgeçmedi. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen oyuncular, özellikle kendileri gibi başarılı kardeşlerini yetiştirmek için Turkish Wolves takımını kurdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ