MENÜ

'Oynamazsa gider'

Beşiktaşlı Kerim Frei'in menajeri, oyuncunun geleceği ile ilgili konuştu. İtalyan menajer, Beşiktaş'ta bu sezon sürekli son dakikalarda sahaya sürülen genç yıldızın daha fazla süre almak istediğini söyledi, “Bazı İngiliz kulüpleri onun performansını yakından takip ediyor. Ocak ayına kadar durumunda değişiklik olmazsa farklı alternatiflere yönelip kendine yeni bir yol çizebilir” dedi.

'Oynamazsa gider'

Beşiktaşlı Kerim Frei’nin son dönemdeki gergin ve mutsuz halinin sebebi ortaya çıktı. Bu sezon ikinci kez 11’de başladığı Skenderbeu maçının 69. dakikasında Quaresma ile değiştirilmesine yedek kulübesinde tepki gösteren genç yıldız son Akhisar karşılaşmasında 86’da Mario Gomez’in yerine oyuna dahil olmuştu.

Slaven Bilic’in geçtiğimiz sezon 20’si ilk 11’de olmak üzere toplam 48 maçta forma şansı verdiği Kerim Frei’nin bu sezon büyük hayal kırıklığı içerisinde olduğu belirlendi. 22 yaşındaki oyuncunun İtalyan menajeri Francesco di Frisco yaptığı açıklamada, Kerim’in bu sezonki oynama sürelerini yeterli bulmadığını söyledi.

Yetenekli oyuncunun daha fazla sahada kalmak istediğine vurgu yapan Frisco, “Kerim şu an mutlu değil. Bu sezon ilk 11’de düzenli olarak forma giyemedi. Sürekli yedek kalmayı hak etmediğini düşünüyor. Çünkü forma şansı bulduğu maçlarda kısa süre içinde iyi işler yaptığına ve bu yüzden daha çok oynaması gerektiğine inanıyor” dedi.

‘Beşiktaş’ı seviyor’

İtalyan menajer, Kerim Frei’nin istediği süreleri alamaması halinde devre arasında Beşiktaş’tan ayrılabileceğini de dile getirdi. Frisco, “Kerim şu aşamada takımdan ayrılmayı düşünmüyor çünkü Beşiktaş’ı çok seviyor. Formayı kapmak için mücadeleyi sürdürmeye kararlı. Ancak Ocak ayına kadar durumun değişmemesi durumunda farklı alternatiflere de yönelebilir. Bazı İngiliz kulüpleri kendisinin performansını yakından takip ediyor. O zaman ara transferde bu seçeneklerden bir tanesini kullanarak kendisine yeni bir yol çizebilir” ifadelerini kullandı.

Fransa için gözü Terim’de

Kerim Frei’ın bu sezon düzenli oynamak istemesinin en önemli sebeplerinden birinin de Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri olduğu öğrenildi. EURO 2016’da mutlaka A Milli Takım kadrosunda yer almayı hedefleyen genç oyuncunun, Beşiktaş’ta yeterince forma bulamadığı için şansının zayıf olduğunu düşündüğü aktarıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e kendisini gösterme fırsatı bulamayan Kerim’in bu nedenle sıkıntılı günler geçirdiği vurgulandı.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ