MENÜ

Mustafa Denizli: Bu takım umduğumdan daha kötü

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçı sonrasında yönetime "takım düşündüğümden daha kötü' dedi.

Mustafa Denizli: Bu takım umduğumdan daha kötü

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa karşılaşması sonrası yönetimle yaptığı toplantıda takımla ilgili düşüncelerini bütün samimiyetiyle ve gerçekçi bir şekilde paylaştığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, yaptığı ilk değerlendirmede, “Dışarıdan baktığımda kimi şeylerin yolunda gitmediğini, eksik olduğunu görebiliyordum. Ancak, içeri girince söz konusu durumun düşündüğümden daha kötü olduğunu gördüm” dediği kaydedildi.

Galatasaray'dan sert açıklama

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VAR

Takımda mental bir sıkıntı olduğunu tespit eden Denizli’nin, “Fizik kondisyon olarak da yetersizlik söz konusu. Oyuncular sanki küsmüş gibi. Konsantrasyon eksikliği de göze çarpıyor. Mücadele içinde gereken reaksiyonu gösteremiyorlar. Sanki sezon sonu gelmiş, puan farkıyla şampiyonluğu garantilemişiz gibi bir durum var” ifadelerini paylaştığı belirtildi.

Ancak, umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini belirten deneyimli teknik adamın, “Takımlarda zaman zaman böyle dönemler yaşanabilir. Bunlar halledilmeyecek konular değil. Biraz zamanla hepsinin üstesinden gelir, ligi arzuladığımız yerde noktalarız” dediği de belirtildi.­

Kaynak: Bugün

Haberin Devamı
YORUM YAZ