MENÜ

Mario Gomez, Robin van Persie'yi tahtından etti

Kasım ayının spor sayfalarında en çok yer alan ismi, Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez oldu. Gomez, Ekim ayının şampiyonu Robin Van Persie'yi de tahtından etmiş oldu.

Mario Gomez, Robin van Persie'yi tahtından etti

Kasım ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular belli oldu. Medya takip ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmada, Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez’in, attığı goller ve Alman Milli Takımı'na yeniden çağrılması başta olmak üzere geçen ay bin 718 haber ile zirvede yer aldı. Gomez’i uzun süre haberin zirvesinde yer alan Fenerbahçeli yıldız futbolcu Robin Van Persie bin 340 haberle takip ederken, Galatasaray’ın Alman forveti Lukas Podolski de hakkında çıkan bin 159 haberle üçüncü sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılıların bir diğer yıldız futbolcusu Wesley Sneijder bin 115 haber ile dördüncü sıraya gerilerken, Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Jose Fernandao’nun ise hakkında çıkan 957 haberle beşinci sırada yer aldığı tespit edildi.

Geçen ay en çok konuşulan ilk on futbolcu içinde sırasıyla, Galatasaray’dan golcü futbolcu Burak Yılmaz, Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma ile Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera olduğu belirlendi.

HAMZA HAMZAOĞLU DA GÜNDEM OLDU


Interpress’in iki bini aşkın gazete ve dergiyi inceleyerek yapmış olduğu aynı araştırmada, Süper Lig’de yer alan teknik direktörler arasında Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu bin 972 haberle sayfalarda yer alırken, yerine getirilen tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli hakkında da bin 123 haber çıktığı belirlendi. Beşiktaş’ın başarılı çalıştırıcısı Şenol Güneş’in bin 895 haberde ismi geçerken, Fenerbahçe’nin son haftalarda alınan sonuçlarla dikkati çeken teknik patronu Vitor Pereria hakkında yazılı basına bin 678 haber yansıdığı belirlendi. Trabzonspor’da yaşanan olumsuz sonuçların ardından istifa eden teknik direktör Şota Arvaladze 849 habere konu olurken, Bursaspor’dan ayrılan teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın da 858 haberle spor sayfalarında yer aldığı belirlendi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ