MENÜ

Kobe Bryant: Jordan 'Keyfine bak' dedi

NBA'de bir efsane devri daha kapanıyor. Kobe Bryant “Basketbola verebileceğim bir şey kalmadı. Kalbim ve zihnim dayanır ancak bedenim artık 'elveda' diyor” sözleriyle sezon sonunda basketbola veda edeceğini duyurdu.

Kobe Bryant: Jordan 'Keyfine bak' dedi

Mevkisi, oyun stili, geriye doğru çekilerek attığı şutları, en önemlisi de kazanma hırsıyla 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran ‘Majesteleri’ lakaplı efsane oyuncu Michael Jordan ile sürekli karşılaştırılan Los Angeles Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant, bu sezon sonunda basketbolu bırakacağını açıkladı. Vücudunun artık eski gücünde olmadığını, takımına eski katkıyı veremediğini söyleyen Bryant şunları söyledi: “Artık zamanın geldiğini biliyordum ama bunu kabul etmek çok zor geliyordu. Yavaş yavaş bu işin eskisi gibi gitmeyeceğini hissetmeye başladım. Bundan sonra yaşadığım bütün güzel anları, tecrübeleri bir hikaye anlatır gibi insanlar ile paylaşacağım. Bundan sonra kalan maçlar da diğer şehirlere veda maçlarım olacak”.

Jordan: Eğlenmene bak

Sezon öncesi ‘Majesteleri’ Michael Jordan’la konuşan Bryant, onun kendisine şu taviseyede bulunduğunu belirtti: ’Yapacağın her şeyi yaptın, artık sadece çık ve ne istiyorsan onu yap. Bu senin hakkın. Eğlenmene bak.’

Barbaros Tapan / Los Angeles

Haberin Devamı
YORUM YAZ