MENÜ

Hollandalı doktor sakatlıklardan Wenger'i sorumlu tuttu

Hollandalı doktor, antrenör ve fitness expert Raymond Verheijen, Arsenal'deki sakatlıkların Arsene Wenger'in hatasından olduğunu açıkladı.

Hollandalı doktor sakatlıklardan Wenger'i sorumlu tuttu

Verheijen, "Antrenörler yanlış antreman planlamasıyla futbolcu sakatlıklarına neden oluyorlar. Bu yanlış devam ettikçe uzun süreli sakatlıklara neden oluyor. Bu ne kadar devam edebilir. Taraftarların yeter artık demesini mi bekliyorlar" dedi.

Arsene Wenger için diğer bir eleştiri Cumartesi günü Emirates'te Arsenal'in rakibi olan Sunderland hocası Sam Allardyce'dan geldi.

Allardyce, "Futbolun içinde 'Kibirli Fransız'ı' yenmek kadar hiçbirşey beni mutlu edemez" açıklamasında bulundu.

Arsenal, Cumartesi günü Sunderland'la oynadıktan sonra deplasmanda Olympiakos'la oynuyor ve ardından 21 Aralık'ta Emirates'te Manchester City'yi konuk ediyor.

Wenger daha önce doktorların Sanchez için verdiği tıbbi tavsiyelere uymadığı için Şilili oyuncu uzun bir süre sahalardan uzak kalabilir.

Sanchez ve Cazorla'nın sakatlıkları yapılacak kontrollerden sonra 24 saat içinde belli olacak. Koscielny, Norwich maçında kalçasından sakatlanarak oyuna devam edememişti. Bu hafta sonu Sunderland'a karşı forma giymesi bekleniyor.

Sakatlıklar konusunda Hector Bellerin "Sakatlıklar bizim sahaya pozitif mantalite ile çıkmamıza engel olmamalı" açıklamasında bulundu.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ