MENÜ

Güray Vural galibiyeti anlattı: Savunma arkası boş

Akhisar maçında şık bir golle perdeyi açan Ege ekibinin kaptanı Güray Vural, Beşiktaş'ı nasıl yendiklerini FANATİK'e anlattı...

Güray Vural galibiyeti anlattı: Savunma arkası boş

Beşiktaş bu ligin en iyi takımı. Ceza alanı çevresindeki kısa pasları en önemli güçleri. En zayıf yönleri ise savunma arkasına atılan toplar. Bunu biliyorduk. Önce onları durdurduk, sonra da fırsatları değerlendirdik. Bizden iyilerdi, ama biz kazandık”

Siyah-Beyazlılar’ın aldığı kritik Akhisar yenilgisini, Yeşil-Siyahlılar’ın yıldızı Güray Vural değerlendirdi. Beşiktaş’ın eksiklerini teknik açıdan değerlendiren 27 yaşındaki hücum oyuncusu şunları söyledi: Bu maça her şeyden önce çok iyi konsantre olduk. Teknik açıdan da rakibi çok iyi analiz ettik. Kabul etmek gerekir ki, Beşiktaş bu ligin en iyi futbol oynayan takımı. Kısa paslarla ceza alanı çevresinde çok etkili olabiliyorlar. Eğer onları ceza alanı etrafında durdurabilirsek mutlaka açıklarını yakalayabileceğimizi biliyorduk.

‘Koşuları herkes gördü’

Özellikle defansın arkasına atılan toplarda sıkıntılılar. Zaten izleyenler de görmüştür, sık sık savunmanın arkasına koşular yapmaya çalıştık. Yani arka tarafta iyi savunma yaparsak bir şekilde Beşiktaş bize o fırsatı verecekti. Benim attığım ilk gol bu anlamda işimizi fazlasıyla kolaylaştırdı.

‘Bizden daha iyilerdi’

Beşiktaş bizden daha iyi oynadı. Çok fırsat kaçırdı, bunun kabul ediyoruz. Gerideyken daha çok yüklenmek zorundaydılar. Onlar yüklenince bize yine fırsatı değerlendirmek kaldı ve ikinci golü bulduk. Bu galibiyet kesinlikle kolay olmadı. Eminim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu bir kez daha herkese göstermişizdir. Tamamen takım savunmasıyla istediğimizi aldık.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ