MENÜ

Galatasaray'dan son dakika kararı!

Galatasaray Yönetim Kurulu, hükmen mağlup ilan edildikleri Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak bugün saat 14.30'da basın açıklaması yapacak.

Galatasaray'dan son dakika kararı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 28 Kasım'da oynadığı ve 76-72 kazandığı Fenerbahçe maçında, 'mevzuata aykırı takım kadrosuyla sahaya çıktığı' gerekçesiyle hükmen mağlup ilan edilen Galatasaray Yönetim Kurulu, kritik bir karar aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basketbol şube sorumlusu Can Topsakal ve Galatasaray Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun bugün saat 14.30'da Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Sarı Kırmızılı takımın yönetim kurulu üyesi Can Topsakal'ın, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile lisans konusu hakkında aralarında geçen konuşmayı anlatacağı öğrenildi.

Mustafa Denizli: Bu takım umduğumdan daha kötü

Resmi siteden açıklama yapıldı

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir duyuru yapıldı. Medya bilgilendirme başlıklı açıklamada "Türkiye Basketbol Federasyonu'nun aldığı skandal karar ile ilgili olarak bugün saat 14.30'da Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal ve bayan basketbol takımı antrenörümüz Ekrem Memnun'un katılımı ile Türk Telekom Arena Stadı'nda basın toplantısı düzenlenecektir." dendi.

Galatasaray Kulübü hatırlanacağı üzere dün gece yaptığı açıklamada, hükmen yenilgiye sebep olan ABD'li oyuncu Lynetta Kizer'a yanlış lisans verilmesinden Türkiye Basketbol Federasyonu'nun sorumlu olduğunu belirtip, "Bu cezayı kabul etmiyoruz, Tahkim'e gideceğiz" duyurusunu yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ