MENÜ

Galatasaray Astana ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Astana maçı ile Avrupa'ya "Tamam mı, devam mı?" sorusunun cevabını bulacak. Galatasaray Astana maçı iki ekip için de kritik bir mücadele olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne son maçlar öncesi veda eden Galatasaray Astana maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Galatasaray Astana maçı şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. İşte zorlu 90 dakika ile ilgili detaylar..

Galatasaray Astana ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Astana maçı Sarı-Kırmızılı ekibin bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son sınavı olacak. Gruptaki son maçlar öncesi Devler Ligi iddiası kalmayan Galatasaray Astana karşılaşmasını kazanarak ya da en azından berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı amaçlıyor.

Futbolseverlerin merak ettiği soru ise şu; şifresiz olarak Galatasaray Astana maçı canlı izlenebilecek mi? Bu sorunun yanıtı; evet. Türk Telekom Arena'daki zorlu futbol maçı şifresiz olarak yayınlanacak. Galatasaray Astana maçı ile ilgili detaylar şunlar.

Galatasaray Astana maçı şifresiz mi ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray Astana maçı 8 Aralık 2015 Salı Günü Türk Telekom Arena Stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Karşılaşma 21.45'te başlayacak. Galatasaray Astana maçı şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray Astana maçının Tivibu tarafından şifreli yayını olmayacak.



Grubun diğer maçında ise Portekiz ekibi Benfica ile İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, Lisbon'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Astana ile berabere kalması ya da kazanması halinde grupta üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak. Cim Bom, yenildiği takdirde ise grubu sonuncu olarak tamamlayacak ve Avrupa macerasını noktalayacak.

Galatasaray'ın 11'i (Muhtemel)

Muslera - Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta - Jose Rodriquez, Selçuk (Bilal) - Yasin, Sneijder, Podolski - Burak Yılmaz


Kötü başladı kötü devam etti

Galatasaray
gruptaki maçlarına Atletico Madrid (0-2) yenilgisi ile başlamış sonrasında deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kalmıştı. Sonrasında Cim Bom Benfica ile içeride oynadığı maçı 2-1 kazanmış deplasmanda aynı skorla mağlup olmuştu. Son mücadelede ise Galatasaray Madrid'de Atletico'ya 2-0 yenilmişti.

Podolski: O taraftar maça gelmesin

Galatasaray'a geldiği günden bu yana takımı adına faydalı işler yapan Alman futbolcu Lukas Podolski, gözünü yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Astana maçına dikti. Kazak temsilcisini yenmek istediklerini söyleyen golcü oyuncu, taraftara da mesaj gönderdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam etmek adına önemli bir sınav vereceklerini belirten futbol yıldızı, “Biz Galatasaray'ız her maça kazanmak için çıkarız. Beraberliği düşünmüyoruz. Taraftar beraberlik bile düşünüyorsa stada gelmesin. Sırada Astana var. Kazanmak için çıkacağız.” dedi.

GALATASARAY ASTANA MAÇI CANLI İZLE CANLI ANLATIM


SON DAKİKA! Galatasaray taraftarı isyanda!

Haberin Devamı
YORUM YAZ