MENÜ

Formose Mendy Adana Demirspor'da

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, HJK Helsinkki'den sağ kanat oyuncusu 26 yaşındaki Senegalli Formose Mendy'i 1,5 yıllığına renklerine bağladı.

Formose Mendy Adana Demirspor'da

Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Aytaç Durak Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, oynadıkları 13 maç itibariyle istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi.

Lige çok iyi başladıklarını anacak daha sonra beklenenin altında bir performans sergilediklerini ifade eden Sözlü, şu an görüntülerinin iyi olmadığını, her zaman özeleştirilerini yönetim ve teknik heyet olarak yaptıklarını anlattı.

Takımda eksik yerler için iyi bir inceleme sonrası transferler gerçekleştireceklerini ifade eden Sözlü, "İhtiyaç duyduğumuz yerlere bugünden itibaren gerekli transferleri yapmaya başladık. Devam da edeceğiz. 13. hafta itibariyle daha iyi bir yerde olan kulübün başkanı olarak karşınıza çıkmak isterdik. Fakat bazen her şey isteğimiz gibi gitmiyor" dedi.

Sözlü, Mendy’i, Attamah’ı kulübe kazandıran menajerin tavsiyesi üzerine takip ettiklerini ve transfere karar verdiklerini vurgulayarak, bonservis bedeli ödemeden kulübe kazandırdıkları oyuncunun kendilerini mahcup etmeyeceğini düşündüklerini kaydetti.

Mendy de Adana Demirspor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu, Adana’yı da sevdiğini söyledi.

Adana Demirspor’a faydalı olacağını ifade eden Mendy, "En büyük özelliğim bir kanat oyuncusunda olması gereken şey, hızlı olmam. Teknik yönü olan bir oyuncuyum" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ