MENÜ

Tyson Fury: Çok kolay oldu

İngiliz boksör Tyson Fury, Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonası unvan maçında 11 senedir yenilgi yüzü görmeyen Vladimir Klitschko'yu devirdi. Fury, maç sonunda ise “Çok kolay oldu. Sadece yüzde 65'imle oynadım” dedi. Klitschko ise “Hayat devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Tyson Fury: Çok kolay oldu

Dünya’da boksun en iyisi belli oldu. Büyük Britanya’lı Tyson Fury, tarihin en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Vladimir Klitschko’yu 12 raunt sonunda puanla mağlup etti.

Galibiyetin ardından Aerosmith’in ‘I Don’t Want to Miss a Thing’ (Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum) adlı şarkısını söyleyen ve büyük sevinç yaşayan Fury, Dünyadaki 5 Boks Federasyonu’nun 4 altın kemerinin sahibi oldu. Britanyalı sporcu, mücadele sonunda basın toplantısında ise kendini öve öve bitiremedi. Fury, “Sadece yüzde 65’lik performansımı izlediniz. Kötü bir performanstı ve çok kolay oldu, daha iyi olabilirdim. Yine maç yapmak isterim” dedi.

Hayranlarını üzen Klitschko ise “Bu gece benim gecem değildi. Sağ kroşeyi bir türlü vuramadım. Çok çabukhareket etti o yüzden yenildim” açıklamasını yaptı.

Dayağı yedi, parayı aldı

Klitschko, Fury’e yenilmesine rağmen 18 milyon Dolar’ı (52 milyon TL) kasasına koydu. İngiliz Fury ise 5.5 milyon Dolar (16 milyon TL) alırken, bu paranın galibiyetle birlikte gelecek sponsorluklarla artması bekleniyor.

Alperen Delibaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ