MENÜ

'Senin maçın Persie!'

Molde maçında yedek tutulup, Trabzonspor karşılaşmasına saklanan Uçan Hollandalı, zorlu mücadeleye özel olarak hazırlandı. Vitor Pereira da öğrencisini, “Bu maç senin maçın. Kaliteni konuştur” sözleriyle motive ediyor.

'Senin maçın Persie!'

Fenerbahçe, bu sezon evindeki maçlarda bir türlü taraftarını mutlu eden bir performans sergileyemedi. Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor mücadelesiyle birlikte bu şanssızlığını kırmaya kararlı. Vitor Pereira’nın bu zorlu karşılaşmadaki en büyük kozu ise Robin van Persie...

‘Beklentiler büyük’


Milli aradan oldukça iyi bir şekilde geri dönen, Mersin filelerini havalandırarak moral bulan Uçan Hollandalı, Trabzonspor maçına büyük bir motivasyonla hazırlandı. Portekizli teknik adam, bu mücadeleyi düşünerek, zorlu koşullar altındaki Molde maçında öğrencisini yedek bırakmıştı. Vitor Pereira, Van Persie’yi Trabzonspor mücadelesine, “Sen kaliteli ve tecrübeli bir oyuncusun. Bu maç senin maçın. Sadece benim değil, herkesin senden beklentisi büyük. Bu beklentileri yerine getireceğine şüphem yok” sözleriyle motive ediyor.

Golle teşekkür edecek

Tecrübeli golcü de antrenmanlardan sonra bireysel çalışmalar yaparak Trabzonspor mücadelesine özel olarak hazırlandı. Süper Lig’de toplamda 5 golü bulunan, Kadıköy’deki lig maçlarında ise sadece Bursaspor karşısında fileleri havalandıran Robin van Persie, zorlu mücadelede bu rakamları artırmaya kararlı. Her fırsatta taraftarların en kötü döneminde kendisine destek olduğunu söyleyen Uçan Hollandalı, onlara Trabzonspor maçında atacağı golle teşekkür edecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ