MENÜ

Pereira'nın tatlı telaşı

Fenerbahçe'de Raul Meireles dışında tüm sakatların iyileşmesi sonrası forma rekabeti zirve yaptı. Portekizli hoca, Trabzonspor karşısında son haftalardaki ideal takımı bozmak istemezken, Volkan Şen, Ba, Caner, Markovic ve Molde maçının yıldızı Ozan Tufan ilk 11'i ciddi şekilde zorluyor. Bu durum mümkün olduğunca sistem ve oyuncularda değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Pereira'nın kafasını ister isteme

Pereira'nın tatlı telaşı

Portekizli hoca, Trabzonspor karşısında son haftalardaki ideal takımı bozmak istemezken, Volkan Şen, Ba, Caner, Markovic ve Molde maçının yıldızı Ozan Tufan ilk 11’i ciddi şekilde zorluyor. Bu durum mümkün olduğunca sistem ve oyuncularda değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Pereira’nın kafasını ister istemez karıştırıyor.

Dizinden sakatlığı tam olarak iyileşmeyen Raul Meireles dışında eksiği bulunmayan Fenerbahçe’de, birçok isim Trabzonspor maçı öncesi forma bekliyor.

Son haftalarda 11’de yer almayan Ba, Volkan Şen, Caner ve Markovic’in yanısıra Molde maçındaki performansıyla ön plana çıkan Ozan Tufan ciddi bir rekabet ortamı yarattı.

Takım iskeletini oluşturmaya başlayan Teknik Direktör Pereira, mümkün olduğunca sistem ve oyuncularda değişikliğe gitmeyi düşünmese de, elindeki çok ciddi ve yetenekli kulübe ister istemez kafasını karıştırıyor. Bu yüzden de bazı isimlere ilk 11’de yer aranıyor.

Buna rağmen Portekizli hocadan Trabzonspor maçında radikal bir karar beklenmiyor. Klasik şablon ve isimlerle maça çıkacak sarı-lacivertlilerde, Pereira maçın gidişatına göre elindeki silahları kullanmayı planlıyor. Forma bekleyen önemli isimleri ikinci yarı oyuna sürmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-lacivertliler dün yapılan çalışma ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Savunmada işlerin yoluna girmesinin ardından son antrenmanlarda daha çok ofansif çalışmalar üzerinde duruldu. Takımın üst üste kazanmasıyla birlikte morallenen futbolcular idmanlarda mücadeleyi en üst sınıra çekti. Molde maçının yorgunluğu olmasına rağmen çalışmalar oldukça yüksek tempoda geçti.

KAYIP İSTEMİYOR


Pereira oyuncularıyla yaptığı toplantılarda takımın son durumunu da değerlendirdi. Gelinen noktadan memnun olan Portekizli hoca, kazanmaya devam etmeleri gerektiğini ifade etti. Artık konsantrasyonun lige verileceğini belirterek, kazanılan maçların bir anlam taşıyabilmesi için kayıpsız şekilde yola devam edilmesini istedi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ