MENÜ

Muharrem Usta: Lucescu ile görüştüm

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, teknik direktör konusunda görüşmeler yaptığını açıkladı. Usta, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile görüştüğünü de ilk kez açıkladı.

Muharrem Usta: Lucescu ile görüştüm

Trabzonspor’un başkan adayı Muharrem Usta, Habertürk TV'de yayınlanan Sportürk programında çok önemli bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi çalışmaları hakkında bilgi veren Usta, teknik direktör seçimi konusunda da Trabzonlular'ı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu.

Muharrem Usta, yıllar önce çalıştırdığı Galatasaray ve Beşiktaş ile lig şampiyonlukları yaşayan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile bizzat görüştüğünü ifade etti.

Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle saat kaçta? (Lig TV)

Usta programda seçim vaatleri ile ilgili açıklamalar yaparken şu ifadeleri kullandı: “Lucescu, Ukrayna’da miladını tamamladı. Görüşmelerde bulunduk, Türkiye’ye sıcak bakıyor.”


Başkan'ı eleştirdi

Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da hedef alan Muharrem Usta, “Trabzonspor olarak mağdur durumdayken nasıl haksız konuma düştük? 1000’in üzerinde yeni üye yaptırdı genel kurula. Oy kullanıp, kullanamayacakları mahkeme kararına bağlı” ifadelerini kullandı.

Usta, “Amacımız 50. yılında şampiyonluğun en büyük adayı olan bir Trabzon yaratmak” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ