MENÜ

Milan Lukac rövanşı aldı!

Sırp file bekçisi, Partizan kalesini koruduğu geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan 2 maçta toplam 6 gol yemişti. Milan Lukac, dün müthiş kurtarışlarla galibiyetin mimarı olarak Kara Kartal'dan rövanşı aldı!

Milan Lukac rövanşı aldı!

Akhisar Belediyespor’un sezon başında kadrosuna kattığı Milan Lukac, kısa sürede adından söz ettirdi. Geride kalan haftalarda ligin en başarılı kalecileri arasına adını yazdırdı. 30 yaşındaki file bekçisi için dün Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın farklı bir anlamı daha vardı. Geçtiğimiz sezon Lukac’ın formasını giydiği Partizan, Avrupa Ligi’nde grup aşamasında Siyah-Beyazlılar’la eşleşmiş, Beşiktaş Sırp rakibini 4-0 ve 2-1’lik skorlarla devirmişti. Geçen sene Kara Kartal’dan toplam 6 gol yiyen Milan Lukac, bu kez rövanşı aldı. Akhisar Belediyespor’un deplasmanda rakibini 2-0’la geçmesinde Sırp file bekçisinin payı büyük oldu. Önemli kurtarışlar yapan Lukac, yan toplarında da oldukça başarılıydı. Karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarının birçoğu, 30 yaşındaki kaleciyi müthiş performansı nedeniyle tebrik etti.

Akhisar’a güvenenler 1’e 19 kazandı!

Ligin flaş takımlarından biri olan Akhisar Belediyespor, sadece taraftarlarını değil İddaa’da kendine güvenenleri de sevindirdi. Manisa temsilcisinin galibiyetine 9 oran verilirken, “Akhisar hem ilk yarıyı, hem de maçı kazanır” oynayanlar ise paralarını 19’a katladı!

Sen neymişsin Douglao!

Akhisar’da dün sahanın yıldızlarından biri de defans oyuncusu Douglao’ydu. 29 yaşındaki stoper, bu sezonki en iyi maçlarından birini oynadı. Brezilyalı savunmacı, başta Gomez olmak üzere Beşiktaş’ın golcülerine geçit vermedi. Douglao, hava toplarının neredeyse tamımını topladı. Yıldız savunmacı, 70. dakikada ise kaleciyle karşı karşıya kalan Cenk Tosun’un utunda vücudunu son anda siper ederek olası bir golü önledi. Douglao’nun bu pozisyonun ardından gol atmışçasına sevinmesi dikkat çekti. Brezilyalı oyuncu buna benzer şekilde 5 şutu engelledi. Beşiktaşlı taraftarlar ise sosyal medyada Douglao’yu kast ederek, “Ara transfer dönemide stoper arıyoruz. Fazla aramamıza gerek yok” yorumları yaptı.

Rodallega yıktı geçti

Manisa temsilcisinin en skorer ismi olan Hugo Rodallega, dün fileleri sarsamadı ama kelimenin tam anlamıyla Beşiktaş savunmasına sahayı dar etti. Kolombiyalı yıldız, topu her ayağına aldığında rakip kalede tehlike yarattı. Siyah-Beyazlı defans oyuncuları, Rodallega’yı bir türlü durduramadı. 30 yaşındaki forvet, müthiş çalımlarıyla Beşiktaş tribünlerinden bile alkış aldı. Yıldız futbolcu, 56. dakikadaki bir atakta ise sol kanattan aldığı topla ilerledikten sonra önce Tosic’ten, sonra Beck’ten sıyrılıp çektiği sert şutu üst direkte patladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ