MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e cevap!

Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu, katıldığı spor programında Sneijder hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e cevap!

Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu, katıldığı spor programında Wesley Sneijder'in söylediği sözlere cevap verdi.Genç teknik adam Sarı Kırmızılılar'ın yeni teknik adamı Mustafa Denizli ile ilgilide yorumlarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamada Sneijder ile ilgili olarak "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Kolay bir iş, başkasının üstüne yıkmak ama olsun. Bu zayıf karakterlerin işidir. Yönetimden birinin söyleteceğini sanmam. Oyuncu bu cürreti bir yerlerden güç almazsa bulamaz. Ben bütün olumsuzlukları kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Tazmninat maddesi...'

Çarpıcı açıklamalara imza atan genç teknik adam, "Bu yorumları, bu olayları görünce Allah'a şükür ediyorum, doğru zamanda ayrılmışım. Ben tazminat maddesi koydurmadım, ayrılmak isteyen insanlara "Madde var ayrılmam" demem. İstemiyorlarsa ayrılırdım, ayrıldım da" açıklamasını yaptı.

'Bu maç bu kadar önemli miydi?'

Mustafa Denizli'nin Şampiyonlar Ligi maçında oynanan Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını eleştiren Hamzaoğlu, "Ben göreve gelseydim takımın başında maça çıkardım. Orada Taffarel duracağına kenarda, Mustafa Hoca dursaydı. Bu maç bu kadar önemli miydi?" dedi.

Yönetime sert eleştiri

Hamza Hamzaoğlu yönetime de eleştirilerde bulunarak, "Beni neden apar topar gönderdiler? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de? O zaman ne yapacaklardı. Ya hiç önemli değil, biz vurulmuşuz önemli değil. Ben herkese hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ