MENÜ

Halkbank, Rusya'ya sorunsuz şekilde geldi

CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında Rusya'nın Zenit Kazan takımıyla karşılaşacak Halkbank, bugün sabaha karşı Kazan'a geldi.

Halkbank, Rusya'ya sorunsuz şekilde geldi

İki ülke arasında yaşanan kriz nedeniyle Rus takımlarının Türkiye'ye gelmeyeceğinin açıklanmasının ardından, deplasmanda Zenit Kazan ile yapacağı maç için Rusya'ya giden Halkbank kafilesi, herhangi bir sorun ile karşılaşmadı. Kazan'daki Türk konsolosluğu yetkililerinin havalimanında karşıladığı Halkbank kafilesi, sorunsuz bir şekilde ülkeye giriş yaptı. Rusya ile yaşanan diplomatik gerginliğin, ülkeye giriş ve otele gelişte hiçbir soruna neden olmaması, kafilede moralleri yükseltti.

St. Petersburg Kazan Spor Salonu'nda 2 Aralık Çarşamba günü Zenit Kazan'la karşı karşıya gelecek Halkbank takımına, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu da eşlik etti.

"Kazanmaya geldik"

Halkbank Erkek Voleybol Takım Kaptanı Ulaş Kıyak, Kazan'a yorucu bir yolculuktan sonra geldiklerini belirterek, "Burada hem çalışıp, hem dinleneceğiz. Halkbank takımı her maça kazanmak için çıkar. Buradan puanla dönmek için elimizden gelen yapacağız. Arkadaşlarıma güveniyorum" diye konuştu.

Takımın milli yıldızlarından Emre Batur da önce fiziksel koşullara adapte olacaklarını, ardından da Zenit mesaisine başlayacaklarını ve Türkiye'ye puanla dönme konusunda iddialı olduklarını dile getirdi.

Ercan ATA/ANKARA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ