MENÜ

Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle saat kaçta? (Lig TV)

Fenerbahçe Trabzonspor maçı haftanın en önemli mücadelesi. Spor Toto Süper Lig'in zirvesi bu 90 dakika sonrası yeniden şekillenebilir. Trabzonspor Fenerbahçe mücadelelerinde Kadıköy'deki randevularda son 3 maçta kazanan çıkmadı. Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı anlatım ile tv.fanatik.com.tr adresi üzerinden takip etmek de mümkün. İşte detaylar.

Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle saat kaçta? (Lig TV)

Fenerbahçe Trabzonspor maçı haftanın en önemli mücadelesi. Spor Toto Süper Lig'in zirvesi bu 90 dakika sonrası yeniden şekillenebilir. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar bu haberde... Trabzonspor Fenerbahçe maçını canlı anlatım ile tv.fanatik.com.tr adresi üzerinden takip etmek de mümkün. İşte detaylar.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR CANLI İZLE / CANLI ANLATIM

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel’in yönetecek. Zorlu futbol maçını Lig TV naklen yayınlayacak.

Ligde geride kalan 12 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe'nin topladığı 27 puanla 2. sırada yer alıyor. 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunan rakip Trabzonspor ise 17 puanla 9. basamakta bulunuyor.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i:

Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Diego, Alper, Nani, Robin van Persie
İşte Trabzonspor'un 11'i:

Onur, Cavanda, Aykut, Mustafa, Alper, Mbia, Okay, Özer, Mehmet Ekici, Erkan, N'Doye

Karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek

Fenerbehçe'nin 30 Kasım Pazartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Süleyman Özay ve Erdem Bayık. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri de Suat Arslanboğa ve Yaşar Kemal Uğurlu.

116. randevu

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig’de yarın yapacakları maçla 116. kez karşı karşıya gelecek. 41 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor. Sarı Lacivertliler, 84 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, dörder Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, toplam 115 maçtan 45'ini kazandı, bordo-mavili ekip ise 37 galibiyet elde etti. Taraflar 33 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 140 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi.



Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 11'i Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere son 12 resmi maçta da yenemedi. Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 84 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 34, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 28 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 109 golüne, Trabzonspor 85 golle cevap verdi. Ligde geçen sezon yapılan maçlar golsüz sona erdi.

İki takım arasında Kadıköy’de yapılan toplam 55 resmi ve özel maçta Fenerbahçe'nin 26, Trabzonspor'un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 18 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 79, Trabzonspor ise 52 gol attı. Kadıköy’de yapılan lig maçlarında ise Fenerbahçe'nin 19, Trabzonspor'un 6 galibiyeti bulunuyor, 16 karşılaşma berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe, Trabzonspor'u 5 Mart 1989'da Kadıköy'deki lig maçında 5-1 gibi açık farklı skorla yendi. Bu sonuç, iki takım arasında bugüne dek yapılan maçlardaki en farklı skorlu galibiyet olarak da tarihe geçti.

Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı son 18 lig maçında 11 yenilgi, 7 beraberlik aldı, hiç galip gelemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ