MENÜ

Dönüşü muhteşem olmadı!

İdman eksiği sebebiyle takımının Sivasspor mücadelesinde görev yapamayan Gökhan Töre, ligde formasına Akhisar maçıyla geri döndü. Karşılaşmaya ikinci yarıda oyunun gidişatını değiştirmesi için dahil edilen 23 yaşındaki futbolcu, saha içinde yaptığı top kayıplarıyla beklenenin altında kaldı.

Dönüşü muhteşem olmadı!

Kara Kartal’ın genç yıldızı Gökhan Töre, Süper Lig’de 1 maçlık aranın ardından dünkü Akhisar Belediye karşılaşmasıyla formasına kavuştu.

Soğuk algınlığı sorunu sebebiyle takımının milli arada birden fazla kez takım çalışmasını kaçıran ve bu sebepten dolayı Sivasspor mücadelesinin kadrosunda yer almayan 23 yaşındaki futbolcu, dün akşamki karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Mücadeleye konuk ekibin ilk yarıyı 2 farklı önde kapatmasının ardından 64’te Jose Sosa’nın yerine maça dahil olan başarılı oyuncu, sahada kaldığı 26 dakikalık bölümde etkili bir görüntü sergileyemedi.

Taraftarını mutlu etmedi


Takımının hücum hattına katkı sağlamakta zorlanan Gökhan Töre, peş peşe yaptığı top kayıplarıyla dikkat çekti. Mücadele içinde 29 kez topla buluşan yıldız isim, başarılı pas istatistiğinde yüzde 65’te kaldı. Rakip kaleyi isabetsiz olarak 1 kez yoklayan Töre, sergilediği performansla hem taraftarını hem de teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu etmedi.

Alkışlar Milosevic’e!


Kara Kartal’da bu sezon teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasında yer almayan Alexander Milosevic, dünkü karşılaşmanın ilk yarısının ardından takım arkadaşlarını teselli etti. Devre bitiminde soyunma odası tünelinin önünde bekleyen İsveçli futbolcu, 2-0’lık skor sebebiyle arkadaşlarına moral verdi. Mücadelenin bu skorla sona ermesinin ardından genç futbolcu da üzgün bir görüntü sergiledi.

12. adam görevini yaptı


Beşiktaş’ın Akhisar karşısında 2-0 yenilerek zirve yolunda büyük yara aldığı maçı Fatih Terim Stadı’nda 11 bin 455 Kartal izledi. Siyah-Beyazlı taraftarlar, mücadelenin başından sonuna kadar oyunculara büyük destek verdi. Maçın başında tüm futbolcuları tribüne tek tek çağıran Siyah-Beyazlılar, konuk ekibin attığı gollerden sonra ise çılgına döndü. Sonrasında desteğe devam eden ve hiçbir zaman azaltmayan taraftarlar kalan dakikalarda başta Tolga Zengin olmak üzere birkaç oyuncuya tepki gösterdi.

‘O’ maçtan sonra ilk kez!


Siyah-Beyazlılar’ın dün akşam Akhisar Belediye’yle oynadığı karşılaşmada; Barış Şimşek görev yaptı. Şimşek, Beşiktaş’ın 15 Aralık 2013’te Kasımpaşa’yla oynadığı mücadelenin ardından ilk kez Kara Kartal’ın bir lig maçını yönetti. O mücadelede Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk, karşılaşma içerisinde yaptığı kural hatası sebebiyle karşılaşmanın tekrarlanmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ